RSS
 

Én most nekik adományozom a Szeretet és a Megtérés Könnyeinek Adományát

17 jan

2013. január 11. péntek, 11.25

Drága, szeretett leányom, kérlek hallgass meg, és figyelj, amint kinyilatkoztatom neked Szenvedésemet. Tövisekkel borított Fejem jelenleg fájdalmasan össze van roncsolva, amint – kétezer évvel, földön töltött Időm után – Keresztre feszítésem kínját szenvedem el.

Második Eljövetelem Ideje nagyon közel van. Senkinek se legyen kétsége Ígéretem felől, miszerint eljövök újra. Senkinek se legyen kétsége afelől, hogy ez bármikor bekövetkezhet. Készítsétek fel a lelketeket, mert közel az idő. Sokkal jobban teszitek, ha lelketek állapotára összpontosítotok, mint jövőbeni jólétetek állapotára.

A tövisek okozta fájdalmat a Katolikus és más Keresztény Egyházban lévő vezetők is érzik most. Ők is szenvednek, mivel jelenleg rájuk kényszerítik a politikai vezetők által előírt tanokat, melyek a fenevad szájából ömlenek.

Figyelmeztetnem kell benneteket, mind, akik támadjátok az ezen Üzeneteken keresztüli Szavamat, hogy a végidők csatája, az Isten és a sátán között, most zajlik. Atyám bocsásson meg nektek vétségeitekért. Árassza ki Irgalmát meggondolatlan és önfejű viselkedésetekre, mely elnézi a bűnt.

Amint azt megjövendölték, most megismétlődik az a fájdalom, melyet a Töviskorona okozott, mely most iszonyú kínok közepette nehezedik földi Keresztény Egyházam fejére. Az elutasítás – Szavam, Létezésem és Tanításaim elutasításának – fájdalmát nemcsak Én érzem, hanem mindazon szegény lelkek is, akik tisztelnek Engem, akik hirdetik Szent Szavam, és akik szeretnek Engem.

Szívem – szeretetben és szenvedésben – egybefonódott velük. Ők ezt azonnal tudni fogják, mert Én most nekik adományozom a Megtérés és a Szeretet Könnyeinek Adományát, amikor az Imahadjárat ezen imáját imádkozzák. 

Imahadjárat (93) Ima a Megtérés Könnyeiért

„Ó, szeretett Jézusom, Te közel állsz szívemhez.
Én egy vagyok Veled.
Szeretlek Téged.
Féltve őrizlek Téged.
Hadd érezzem Szeretetedet.
Hadd érezzem Fájdalmadat.
Hadd érezzem Jelenlétedet. 

Add meg nekem az alázat Kegyelmét, hogy méltóvá váljak Királyságodra, amint a földön, úgy a Mennyben is.

Add meg nekem a Megtérés Könnyeit, hogy őszintén fel tudjam ajánlani magam Neked, mint egy igaz tanítvány, segítvén Téged azon Küldetésedben, hogy megments minden egyes lelket a földön, mielőtt eljössz ítélni élőket és holtakat. Ámen.”

Menjetek szeretett Követőim. Megígérem, hogy Én nektek fogom adományozni a Megtérés Könnyeinek Kegyelmét, hogy valóban eggyé váljatok majd Szent Szívemben, amikor ezt az imát imádkozzátok.

Szívem átölel benneteket, dédelgetett és hűséges Tanítványaim. Szeretlek titeket. Én oly módon vagyok most veletek, melyet nehéz lesz számotokra visszautasítani.

Szeretett Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.