RSS
 

† Egyesüljünk imában, Isten, az Atya kérésére

16 nov

Kedves Testvérek!

A Mennyei Atya felhívására reagálva, hogy imában egyesüljünk, szeretettel hívunk és kérünk benneteket, hogy minden nap pontban este 10 órakor a legutóbbi üzenetben adott imát imádkozzuk el “közösen”, ki-ki épp ahol van, de lélekben együtt és imában összekapcsolódva, a lelkek mentésére, valamint a magunk és a világ bűneinek engesztelésére.

Próbáltuk az időpontot úgy meghatározni, hogy sem a reggeli készülődés, sem az egész napos munka, sem az esti, családi kötelezettségek ne akadályozzanak bennünket, benneteket a közös imában.

Rövid, könnyen elimádkozható, ugyanakkor sok lelket lehet vele menteni, így szeretnénk, ha ezt a kis szívbéli “áldozatot” meghozva, mindannyian csatlakoznátok hozzánk imában, megvalósítva és eleget téve ezzel a Mennyei Atya kérésének.

 

Isten, az Atya arra kéri Gyermekeit, hogy egyesüljenek Imában (2011. november 15.)

+ + +

„Magasságos Isten, a Te szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, akit Te feláldoztál, hogy megments minket, szegény gyermekeidet a pokol tüzétől, hallgasd meg imánkat. Felajánljuk szerény áldozatainkat, elfogadjuk a megpróbáltatásokat és a gyötrelmeket, hogy ezzel elnyerjük az üdvösséget valamennyi lélek számára a Nagyfigyelmeztetés során.  

 Könyörögve kérünk, bocsáss meg azoknak a bűnösöknek, akik számára nehéz, hogy visszatérjenek Hozzád, elfogadják irgalmas jóságodat, és meghozzák a szükséges áldozatokat, hogy megmenthetővé váljanak a Te Szent Szemedben.” 

+ + +

 

Imával, szeretettel,

A szerkesztők

nagyfigyelmzetetes.hu

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Imádkozz velünk!

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért