RSS
 

† Egyesüljünk imában, Isten, az Atya kérésére

16 nov

Kedves Testvérek!

A Mennyei Atya felhívására reagálva, hogy imában egyesüljünk, szeretettel hívunk és kérünk benneteket, hogy minden nap pontban este 10 órakor a legutóbbi üzenetben adott imát imádkozzuk el “közösen”, ki-ki épp ahol van, de lélekben együtt és imában összekapcsolódva, a lelkek mentésére, valamint a magunk és a világ bűneinek engesztelésére.

Próbáltuk az időpontot úgy meghatározni, hogy sem a reggeli készülődés, sem az egész napos munka, sem az esti, családi kötelezettségek ne akadályozzanak bennünket, benneteket a közös imában.

Rövid, könnyen elimádkozható, ugyanakkor sok lelket lehet vele menteni, így szeretnénk, ha ezt a kis szívbéli “áldozatot” meghozva, mindannyian csatlakoznátok hozzánk imában, megvalósítva és eleget téve ezzel a Mennyei Atya kérésének.

 

Isten, az Atya arra kéri Gyermekeit, hogy egyesüljenek Imában (2011. november 15.)

+ + +

„Magasságos Isten, a Te szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, akit Te feláldoztál, hogy megments minket, szegény gyermekeidet a pokol tüzétől, hallgasd meg imánkat. Felajánljuk szerény áldozatainkat, elfogadjuk a megpróbáltatásokat és a gyötrelmeket, hogy ezzel elnyerjük az üdvösséget valamennyi lélek számára a Nagyfigyelmeztetés során.  

 Könyörögve kérünk, bocsáss meg azoknak a bűnösöknek, akik számára nehéz, hogy visszatérjenek Hozzád, elfogadják irgalmas jóságodat, és meghozzák a szükséges áldozatokat, hogy megmenthetővé váljanak a Te Szent Szemedben.” 

+ + +

 

Imával, szeretettel,

A szerkesztők

nagyfigyelmzetetes.hu

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Imádkozz velünk!

 

Tags:

Comments are closed.