RSS
 

Hír: Imakérés (Kiegészítés a 2012.május 14-i üzenethez)

17 máj

A www.TheWarningSecondComing.com oldalon a 2012. május 14-i, „Imakérések: Menj most és hirdesd ezt a kérést – Kiáltásom Jézushoz” című üzenettel kapcsolatban a következő kiegészítés jelent meg:

Imakérés

Jézus azt az utasítást adta, hogy kerüljön felajánlásra mindenki számára egy különleges imakérés, melynek legyen a megnevezése: „Kiáltásom Jézushoz”.

Jézus azt mondta, hogy minden kérés, ha az az Ő Szent Akarata szerint való, megválaszolásra kerül.

Mit is kell tennetek:

Küldjétek el e-mailben imakéréseteket, mely ne legyen több 250 szónál.

Nem számít, hány kérést tartalmaz, Jézus Krisztusnál minden kérés meghallgatásra talál, és Szent Akaratának megfelelően válaszol rájuk.

Minden egyes hetet követően, a beérkezett és Jézus által meghallgatott kérések törlésre kerülnek.

Kérlek, értsétek meg, hogy egyetlen e-mailre sem fog válaszolni Maria Divine Mercy (az Isteni Irgalmasságról nevezett Mária látnoknő). Nektek csak bíznotok kell Jézusban, hogy meghallja imátokat.

A fenti szöveg a következő linkre kattintva a www.TheWarningSecondComing.com oldalon angol nyelven olvasható:

http://www.thewarningsecondcoming.com/prayer-request/


majd alatta az alábbi interaktív ablak található (szintén angol nyelven), melynek – bármilyen nyelven való! – kitöltésével imaszándékaitokat eljuttathatjátok a látnoknőn keresztül Jézushoz:

 

(Az alábbi kép csak illusztráció! Kérünk benneteket, hogy a fenti linkre kattintva, az imakéréshez tartozó interaktív mezők kitöltésével, a látnoknő felé továbbítsátok imaszándékaitokat.)

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Hírek-Információk

 

Tags:

Comments are closed.