RSS
 

Terjedni és fokozódni fognak a háborúk, mígnem bejelentésre kerül a Nagy Háború

21 máj

2014. március 4. kedd, 17.00

Hőn szeretett leányom, fontos, hogy az emberek, a világon mindenütt, forduljanak Hozzám most, és kérjenek Engem, hogy védelmezzem meg őket a háború csapásától.

Terjedni és fokozódni fognak a háborúk, mígnem bejelentésre kerül a Nagy Háború, és akkor a legnagyobb ellenség, maga a kommunizmus, nagy zűrzavart fog kelteni minden nemzet körében. A hatalom, és az iránta való éhség az önzésből fakad. Azoknak, akik hatalomra törekednek, idővel nem lesz semmilyen hatalmuk, amikor meg kell állniuk Színem előtt. Azok, akik üldözik a gyengéket és a sebezhetőeket, el fogják szenvedni a saját maguk által való üldözést, méghozzá háromszorosát annak, amit ők másoknak okoztak.

Ezek a háborúk zűrzavarba fognak torkollni. Életek vesznek majd oda, de akkor a Keleten lévő háború egy még nagyobb háborút fog kirobbantani. Amikor ez a háború zajlik, életek milliói vesznek oda. Amikor minden reménytelennek tűnik, fel fog tűnni a béke embere, és akkor a vég kezdetének lehettek a tanúi.

Életem, Jelenlétem gondoskodni fog arról, hogy továbbra is élni fog a remény, a szeretet és az ima, annak érdekében, hogy ezekben az időkben enyhítse Isten gyermekeinek fájdalmát. Biztosíthatlak benneteket, hogy minden háború rövid lesz. Mindezek a szörnyű események rövid életűek lesznek, de legyetek tudatában, hogy amikor ezek megtörténnek, akkor Atyám kezében lesz az időzítése mindannak, aminek meg kell történnie.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 márciusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.