RSS
 

A Katolikus Egyház most hamarosan történelme legszörnyűbb üldöztetéséhez ér

18 ápr

2013. április 13., szombat 23.50

Szeretett leányom, bátorítani szeretnélek benneteket, mind, akik hisztek Bennem, és eme Könyvbe – Az Igazság Könyvébe – foglalt Üzeneteimben.

Amikor valaki követ Engem, és felajánlja magát Nekem, annak utánoznia kell Jellemvonásaimat. Ez azt jelenti, hogy mindenkit szeretnie kell az Én Nevemben, és úgy kell bánnia minden emberrel, ahogy ő elvárná, hogy bánjanak vele. Ugyanakkor, ha valóban Gondviselésemre bízzátok magatokat, szenvedni fogtok emiatt. Kegyetlenül fognak bánni veletek, és mindent meg fognak tenni, hogy megvessenek titeket.

Én ezt Isten valamennyi gyermekének mondom, de különösen a Keresztényeknek, mert a ti terhetek a legnehezebb. Hívom mindazokat a világban, akik hisznek Bennem, függetlenül attól, hogy elhiszik-e vagy sem, hogy Én beszélek hozzájuk ezen Üzeneteken keresztül.

Mindig a Keresztények lesznek a célpontjai azoknak, akik meg akarják változtatni Isten Törvényeit úgy, hogy azok illeszkedjenek bűnös élvhajhászatukhoz és önző vágyaikhoz. A Katolikus Egyház most hamarosan történelme legszörnyűbb üldöztetéséhez ér, melynek során azt fenekestül felforgatják. A gondosan felépített támadást már évtizedek óta tervezik. Mennyi könnyet ontanak a szentek a Mennyben azon végzetes események miatt, melyek olyan sebességgel fognak most kibontakozni, hogy sokkolni fogják még azokat is, akik nem hisznek ezekben az Üzenetekben.

Zűrzavar lesz az eredmény, mivel sok felszentelt szolga tehetetlenné fog válni, miután minden, ami igazán fontos volt számukra, megkérdőjeleződik és felborul. Saját köreiken belül fogják támadni, és megfélemlíteni őket az Én Nevemben.

Benneteket, akik hűségesek vagytok földi Egyházamhoz, arra Buzdítalak, hogy legyetek éberek, és őrizzétek meg Tanításaimat, ha hűek szeretnétek maradni Hozzám. Soha semmit nem szabad elfogadnotok a nektek tanított Igazságon kívül. Hamarosan nagyon egyedül fogjátok magatokat érezni, és szegény felszentelt Szolgáim elcsüggednek majd, mert ők Hozzám hűségesek, és a Péter által lefektetett Egyházhoz, amely ki lesz húzva alóluk.

Ti, mind, akik hagyományos hűséges Keresztények vagytok, maradjatok állhatatosak, és ne engedjetek semmi olyan próbálkozásnak, mely arra buzdít benneteket, hogy hagyjátok el hiteteket. Félre fognak taszítani benneteket, és arra kényszerítenek majd benneteket, hogy egyezzetek bele abba, hogy gyermekeiteket egy hamis tanra, és nem Isten tanára oktassák.

Ezek az események most kezdetüket fogják venni, és Én azért figyelmeztetlek benneteket ezekre, hogy vezesselek benneteket. Bárki, aki azzal vádol Engem, hogy eme Küldetés által, én arra buzdítom a lelkeket, hogy hagyják el földi Egyházamat, nem érti Útmutatásaimat. Én pusztán csak azt kérem tőletek, hogy maradjatok hűségesek Tanításaimhoz, amikor azt tapasztaljátok majd, hogy az Egyház egy új változatának elfogadására kényszerítenek benneteket. Ez az új változat soha nem lesz megengedett Isten Szemében.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 áprilisi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.