RSS
 

Amikor ők egy förtelemből próbálnak létrehozni egy Szentséget az Én Egyházaimban, majd azt fogják mondani, hogy ez az azonos nemű párok jogai miatt történik

26 okt

2012. október 21. vasárnap; 10.05

Drága, szeretett leányom, a látomások, melyeket Én engedtem megjelenni neked a Pokolba hulló lelkekről, nem azért voltak, hogy megrémisszenek téged. Hanem hogy megmutassák neked a valóságot. Ily módon most meg fogod érteni, Én mennyire szenvedek, minden nap, amint Nézem a Pokol mélyére hulló lelkeket.

Ó, ha az emberek ismernék a félelmet a Pokolban, és hogy milyen módon gyötri a fenevad az ilyen lelkeket, akkor mindenáron elkerülnék a bűnt.

Ezek a lelkek még megmenthetőek, Leányom, a Védettség Kegyelméért való ima imádkozásával. Ha ezt teszitek, ti, Tanítványaim, megszabadítotok Engem ettől a szörnyű, szívet tépő csapástól.

Azok számára, akik halálos bűnben halnak meg, a Pokol tüze rendeltetik. Sokan abban a hitben követik el ezeket a bűnöket, hogy ha valóban létezik Isten, akkor Ő Irgalmas. Ezért tehát továbbra is vétkeznek, mígnem igazolják bűneiket, így bűneik végül a saját szemükben jelentéktelenekké válnak.

Ők majd azt fogják mondani, hogy nem volt választásuk, mert bűnük szükséges volt ahhoz, hogy mások javát szolgálja.

A gyilkosság bűnét elkövetvén, majd azt fogják mondani, ez más halálának a megtorlását szolgálta.

A prostitúció bűnét elkövetvén, majd azt fogják mondani, ez a családjuk megsegítését szolgálta, hogy ételt tegyenek az asztalra.

Az abortusz bűnét elkövetvén, azt fogják mondani, hogy ez az anya életének javát szolgálta, és hogy az ő életét megkönnyítse. Szexuális eltévelyedés esetén majd azt fogják mondani, hogy ez csak egy természetes dolog volt.

Azok esetében, akik okkult gyakorlatokat végeznek, majd azt fogják mondani, hogy ez ártatlan szórakozás, holott ők a fenevadat tisztelik, mikor ezt teszik.

Amikor ők üldöznek másokat, és tönkreteszik nemcsak a nevüket, hanem még a megélhetésüket is, ők majd azt fogják mondani, hogy ez egy – a mások bűneiért való – szükséges büntetés volt.

Amikor ők tönkretesznek egy másik személyt szellemileg, testileg és lelkileg a diktatúra által, azt fogják mondani, ez saját érdeküket szolgálta.

Amikor ők egy förtelemből próbálnak létrehozni egy Szentséget az Én Egyházaimban, majd azt fogják mondani, ez az azonos nemű párok jogai miatt történt, akiknek ugyanolyan jogaik vannak, mint másoknak.

Amikor ők belülről elpusztítják Egyházamat, majd azt fogják mondani, hogy minden egyház egyenlő. Azt fogják majd felhozni mentségül, hogy csak egy Isten van, így egy pogány egyházat tudnak bevezetni.

Ezek a bűnösök azok az elveszett lelkek, akikről Én beszélek.

Hogy segítsetek nekik, először is a szemükbe kell néznetek. Úgy tekintsetek rájuk, mint gyermekeitekre, vagy testvéreitekre.  Isten Szemén keresztül lássátok őket. Akkor szeretetet fogtok érezni. De rémület fog eltölteni benneteket, mert a szívetekben ti tudjátok, hogy milyen rettegés vár majd rájuk.  Mily nagyon is kell imádkoznotok, hogy ők hamarosan meglássák majd az Igazságot.

Mily nagyon is kell imádkoznotok ezen lelkek üdvösségéért.

Isten valamennyi gyermeke – beleértve azokat is, akiknek fekete a lelke – szeretve van.

El kell pusztítani az ő bűneiket, mielőtt Isten valamennyi gyermeke egy családként egyesülhetne az Én Új Királyságomban.

Te, Leányom, megkaptál minden kegyelmet és muníciót, hogy elpusztítsd a bűnt, és hogy ne csak a saját lelkedet, hanem a mások lelkét is megmentsd.

Köszönöm Leányom, hogy válaszoltál Hívásomra.

Sok dolgot kell még megtenned.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.