RSS
 

A kommunizmus – melytől oly sokáig tartott a nyugati világ – most titokban alakulgat egy globális szövetség által

16 szept

2012. szeptember 12. szerda, 18.55

Drága, szeretett leányom, Szándékom az, hogy Szent Karjaimba vegyem a Keresztény országokat – akik szenvednek azon rájuk nehezedő nyomás miatt, hogy tagadjanak meg Engem -, hogy erőt adjak nekik.

Kereszténységüket oly hevesen fogják provokálni és támadni, amelyet semmilyen más vallásnak sem kell kiállnia.

Más vallásokat nem fognak így üldözni, mint amit Követőimnek kell majd elszenvedniük.

Lehet, hogy kétségbe vonják a Kereszténység Igazságát.  Lehet, hogy támadják, és cenzúrázva lesz, de egy dolog sosem fog változni.

Csak egyetlen egy út vezet Atyám Házába. Ez az út Én vagyok, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltója.

Nem juthattok Atyámhoz Létezésem elfogadása nélkül.

Az Igazságot nem lehet megváltoztatni, bármennyire is próbáljátok tagadni ezt.

A hazugságok nagyon hamar láthatóak lesznek a maguk valójában. Az összes vallásból egy vallás lesz, amikor azok meglátják az Igazságot.

Atyám Szövetsége – miszerint elküld Engem, az Ő egyetlen Fiát, még egyszer, hogy Atyám Királyságába vigyem az egész emberiséget – most be fog teljesedni.

Éppen akkor, amikor az Igazság majd nyilvánvalóvá válik, akkor mindazok, akik még mindig kételkednek, kísértésbe fognak esni, hogy hátat fordítsanak.

Könyörögve kérlek benneteket, Tanítványaim, mondjátok el nekik az Igazságot most.

Lehet, hogy nem fognak meghallgatni, de a Nagyfigyelmeztetést követően, igen.

A csata most kezd tombolni a Kereszténység ellen.

Felszólítom valamennyi Keresztényt, hogy védjétek meg azon jogotokat, hogy hűséget mutattok Nekem, a ti Jézusotoknak. Ha nem teszitek, akkor megfojtanak benneteket, és kénytelenek lesztek lenyelni a kommunizmus hazugságát.

A kommunizmus – melytől oly sokáig tartott a nyugati világ – most titokban alakulgat egy globális szövetség által, a kormányokból, mindenütt.

Ők, akik nemzeteitek közül valók, azt harsogták, hogy ellenzik azt, amit ők gonosz uralomnak neveznek, most majd elfogadják a kommunizmust.

Addigra ők fognak irányítani és ellenőrizni mindent, amit tesztek, hogy mit esztek, hogy mennyi pénzt kerestek, hogy van-e házatok, amelyben laktok, és hogy gyakorolhatjátok-e a vallásotokat.

Soha ne hátráljatok meg. Soha ne adjátok fel a reményt. Erőtök fontos lesz az elnyomás ezen időszakában. Az ima lesz a ti fegyveretek, és segíteni fog nektek, hogy kitartsatok.

Tanítványaim, bíznotok kell Bennem. Én nem fogom hagyni, hogy sokáig szenvedjetek. Én tartalak majd benneteket, és a nehéz időszak gyors lesz.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.