RSS
 

Atyám büntetései kezdetüket vették, és még több ökológiai megbolydulásnak lesz tanúja a világ

06 dec

2013. november 12. kedd, 15.52

Hőn szeretett leányom, tévedés azt hinni, hogy Isten nem osztana Igazságot a világban, ebben az időben. Atyám büntetései kezdetüket vették, és még több ökológiai megbolydulásnak lesz tanúja a világ, amint kezdetét veszi a Föld megtisztítása.

Az előkészületek már folyamatban vannak, és hamarosan Isten ellenségei meg lesznek rostálva, és meg lesznek büntetve, mert sosem fognak megtérni, és Irgalmamért folyamodni. Nagy a Haragja Atyámnak, és jaj azoknak, akik dacolnak Isten Szavával, mert le lesz sújtva rájuk, és el lesznek tiporva, amint a Föld végső megtisztítása összecsap a gonosz fertőzésével – minden egyazon időben.

Amikor látjátok, ahogy a természet elemei hevesen reagálnak, akkor tudni fogjátok, hogy lesújtott az Igazságosság Keze. Az ember gőgje, önnön megszállottsága és önnön meggyőződése téves felfogását illetően, a lelki dolgok tekintetében, hozta az emberiségre a négy csészéből, a Föld négy sarkára kiömlő tüzet.

Semmibe vettétek a figyelmeztetéseket, és így a bűn megsemmisítéséért folyó harc most már valóban kezdetét vette.

Jézus Krisztus

Az Emberfia

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért