RSS
 

Üdvösség Anyja: Szeretet, és csakis Szeretet származhat Istentől. Gyűlölet kizárólag a sátántól ered. Nincs átmenet

22 ápr

2014. február 27. csütörtök, 14.48

Gyermekem, nagyon nagy a gyűlölet eme Küldetéssel, az Üdvösség-Küldetéssel szemben, mert a gonosz nem akar elveszejteni egyetlen lelket sem az Isten javára. Amikor Isten egy próféta által szól, az dühöt vált ki a Pokolban. A gonosz minden erőfeszítést megtesz, hogy elfojtsa az Isten Szavát, ezen körülmények között. A sátán minden tőle telhetőt meg fog tenni, hogy megmérgezze az embereket mindazokkal szemben, ami megmenti az emberiség lelkét.

A sátán terjeszteni fogja a gyűlöletet, mindaddig, amíg a lelkek, akiket eltöltött az ő gyűlölete, önkéntes képviselőivé nem válnak, mígnem már nem lesznek urai saját cselekedetüknek. Eltelvén a sátán dühével, lehetetlen lesz számukra szeretetet érezni a szívükben azok iránt, akiket ellenségeiknek gondolnak. Aztán elkezdik gyűlölni magukat, és minél inkább vétkeznek Isten ellen, annál inkább elhatalmasodik bennük a szörnyű kín. Végül, amikor ez a fajta gyűlölet lesz úrrá a lelkeken, képtelenek lesznek megszabadulni a sátántól. Sok imára van szüksége az ilyen lelkeknek. Ha egy lélek káromol az Isten Szava ellen, akkor egy küzdelem vár rá a fenevad ellen, méghozzá oly ádáz, ami lehetetlenné teszi, hogy kivonja magát a fenevad hatalma alól. Isten elleni átkuk a saját átkukká válik, és ekkor már semmit sem lehet tenni értük.

Azok a lelkek, akik tele vannak gyűlölettel, nem az Isten Igéjét szólják, mert ez lehetetlen. Gyűlölet soha nem fog azok ajkáról fakadni, akik igazán szeretik Istent. Soha ne becsüljétek alá a sátán hatalmát, mert ő tőrbe tud csalni minded lelket, függetlenül attól, hogy azok mennyire jók. Először, ő, a gonosz, nagyon meggyőző lesz, amikor hazugságaival tömi az áldozatait. Sőt még azt a lelki érzést is előidézi, hogy Én, az Isten Anyja vagyok az, aki beszél a lélekhez. Fel fogja használni a lélek Istenszeretetét, hogy elültessen benne egy felháborodás érzést az ellen, amit a lélek gonosz cselekedetnek, tettnek vagy szónak tart. Tőrbe csalja azokat a lelkeket, akik olykor hűséges szolgái lehetnének Istennek. De ha egyszer egy lélek hagyja, hogy mindenféle gyűlölettel elárassza őt a gonosz, akkor az a lélek lehetetlennek fogja találni, hogy szabaddá váljon a gonosztól. Csak az ima, valamint a bűnbánat és az alázat nagy tettei űzhetik el őt. Egy idő után a lélek tudni fogja, hogy valami bántja őt, amikor eluralja őt a harag, a rossz érzés, a nyugtalanság és a béke teljes hiánya. A gonosz addig nem fog nyugodni, amíg a lélek végre Isten ellen nem fordul, és káromol Ellene.

Gyermekek, soha ne foglalkozzatok azokkal, akik kételyeket ültetnek el lelketekben az Isten Tökéletességét illetően. Amikor azokkal foglalkoztok, akik átkozzák Istent, be fogtok szennyeződni. Amikor ezt teszitek, titeket is el fog tölteni egy olyan gyűlölet, amit soha addig nem éreztetek. Akkor nagy segítségre és beavatkozásra lesz szükségetek, mielőtt méltók lennétek ismét megállni Isten Jelenlétében.

Utasítsátok el a gyűlölet minden formáját, mert az sosem származhat Istentől. Kizárólag egy forrásból ered a gyűlölet, és ez pedig a sátán. Ha a sátánnal foglalkoztok, illetve azokkal, akiknek a szívét elárasztotta gyűlölettel, akkor beözönlik a lelketekbe ez a gyűlölet. Kerüljétek az ilyen helyzeteket. Ne szóljatok egy szót sem. Imádkozzatok azokért a lelkekért, akik gyűlölnek másokat. Imádkozzátok Szent Rózsafüzéremet, hogy megóvjon benneteket ettől a kísértéstől.

Azért figyelmeztetlek benneteket ezekre a dolgokra, mivel a sátán hatalma nagyon erős jelenleg, ahogy világszerte próbálja ellopni mindazoknak a lelkét, akik hisznek Fiamban, Jézus Krisztusban, és azokét, akik hűségesek Hozzám, az Ő szeretett Édesanyjához. Kérlek, figyeljetek rám most, azáltal, hogy ezt az Imát imádkozzátok, hogy megoltalmazzon benneteket a gyűlölettől.

Imahadjárat (138) Oltalom a gyűlölettől

„Ó, Üdvösség Anyja, oltalmazz meg engem minden gyűlölettől. Segíts, hogy csendben tudjak maradni, amikor gyűlölettel találkozom. Tarts meg engem erőben a Jézus Krisztus iránti hűségemben, amikor a leggyengébb vagyok. Tegyél lakatot a számra. Segíts, hogy hátat tudjak fordítani azoknak, akik olyan beszéddel foglalnak le engem, melyek tagadják Fiad Tanításait, vagy azoknak, akik gúnyolnak engem hitem miatt. Imádkozz ezekért a lelkekért, drága Édesanyánk, hogy ellene mondjanak a sátánnak, és hogy érezzék lelkükben szereteted békéjét és a Szentlélek Uralmát. Ámen.”

Szeretet, és csakis Szeretet származhat Istentől. Gyűlölet kizárólag a sátántól ered. Nincs átmenet. Nincs középút. Vagy Fiamért vagytok, vagy Ellene.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.