RSS
 

Mi az a “Nagyfigyelmeztetés”?

Az alábbiakban egyes üzeneteket, és az üzenetekből vett idézeteket hívtuk segítségül a “Nagyfigyelmeztetés” megértésére:

 

2011. május 20. Összezavarodottság visszajövetelem valódi értelmével kapcsolatban

„Irgalmasságom nagy ajándékát hozom el nektek. A Nagyfigyelmeztetés mindenkinek esélyt fog arra adni, hogy láthassa bűneit, amelyekkel megbántanak Engem, és lehetővé teszi az Igazság megismerését. Csak akkor fogjátok igazán megérteni azt a szomorúságot, amelyet érzek, amikor fel tudjátok fogni a bűn szennyét, amely bennetek van.”

2011. február 6.  Készülőben vannak a globális megtérések

„Ez a nagy esemény meg fogja nyitni szíveteket, és hódolattal fogtok arra a csodálatos szeretetre nézni, amit irgalmasságom által megmutatok nektek.”

„Legyetek hálásak, amikor ez bekövetkezik,  mert a büntetések a ti megmentésetekre szolgálnak.”

„Ilyen módon kaptok még egy esélyt arra, hogy visszatérjetek Hozzám. Amint látjátok, mindannyiatokat szeretem, olyan mélyen és szenvedélyesen, hogy megteszek értetek minden lehetségest, hogy a sátán karjaiból megmenthesselek benneteket.”

 

2011. május 20. Összezavarodottság…

„Ezen az úton kaptok még egy esélyt arra, hogy visszatérjetek Hozzám. Amint látjátok, mindannyiatokat szeretem, olyan mélyen és szenvedélyesen, hogy megteszek értetek minden lehetségest, hogy a sátán karjaiból megmenthesselek benneteket.”

2011. május 23. A Nagyfigyelmeztetés közben az ég megnyílik

„A Nagyfigyelmeztetéstől nincs mitől félnetek.”

„Ez gyermekeim,  egy mentő kegyelem lesz számotokra és megvédi azokat, akik arra lennének ítélve,  hogy átlépjék a pokol mélységének kapuit.”


2011. június 5.  Összeütközik két üstökös, a vörös égbolton megjelenik Keresztem

„A Nagyfigyelmeztetés, a tisztulás tapasztalata lesz mindenki számára. Lehet, hogy részben ez kellemetlen lesz,különösen azoknak, akik súlyos bűnben élnek, mert először életetekben látni fogjátok, hogy milyen az, amikor Isten világossága eltűnik életetekből. Ezek a lelkek az elhagyatottságot fogják megtapasztalni,  azoknak az elhagyatottságát, akik halálos bűnben halnak meg. Ezeknek a szegény lelkeknek, akik meghalnak túl késő lesz már ahhoz, hogy Istenhez könyörögjenek bűneik bocsánatáért.”


2011. június 22. A Nagyfigyelmeztetés bizonyítani fogja, hogy Isten létezik

„Ne utasítsátok vissza ezt az ajándékot. Két kézzel ragadjátok ezt meg. Hagyjátok, hogy a Nagyfigyelmeztetés lehetővé tegye azt, hogy Bennem eggyé válhassatok. Ha ezt teszitek, és a vezetésért könyörögtök,  akkor a Földi Új Paradicsommal lesztek megjutalmazva, ahol már nem fogtok szükséget szenvedni.”

 

Comments are closed.