RSS
 

Üdvösség Anyja: Az Atyám által Ígért megtérés ebben a hónapban veszi kezdetét

06 máj

2014. április 2. szerda, 16.27

Gyermekem, az Atyám által Ígért megtérés ebben a hónapban veszi kezdetét, és a Szentlélek Erejének köszönhetően terjedni fog az egész világon. Meg lesznek kímélve a lelkek, és nagy Irgalmat fog gyakorolni Fiam még a legmegátalkodottabb bűnösökkel szemben is.

Sokan, akiknek nincs Istenhitük, és úgy élik életüket, mintha nem lenne Örök Élet, ők lesznek az elsők, akiknek – Atyám óhaja szerint – megmutatkozik az Igazság Világossága. Ezek az emberek nagyon-nagyon szeretve vannak, és hitetlenségüket fel fogja váltani a szeretet és az a vágy, hogy kiengesztelődjenek Jézus Krisztussal, Akit ők elhagytak. A következők azok a lelkek lesznek, akik szörnyű bűnt követtek el, és akik megfertőződtek az ördög befolyása által. Nagy Kegyelmekben fognak részesülni, és Fiam Irgalma oly hirtelen fogja átjárni szívüket, hogy azonnal meg fognak térni. Annyira váratlan lesz ez a Csoda, hogy amikor ők elkezdik terjeszteni az Evangélium hírét, sokan fel fognak figyelni rájuk, és hallgatni fogják őket.

A legnyomorultabb lelkek megtérésének lesz köszönhető az, hogy még több lélek menekülhet meg, és meg is fog majd menekülni. Ez azokon fog múlni, akik már az Igazságot követik, függetlenül attól, hogy hűségesek akarnak maradni Fiamhoz és az Ő Tanításaihoz, vagy sem. Ezek a lelkek lesznek azok, akik a legjobban fognak szenvedni, mert ők Istenhez tartoznak, és ezért a gonosz mindent el fog követni, hogy az Igazságot illetően kételyekkel gyötörje őket. Ezek azok a lelkek, akik el fognak távolodni Fiamtól, és akikre a leginkább vágyik a gonosz.

Ahhoz, hogy megvédelmezzétek a keresztény hitet az egész világon, kérlek, imádkozzátok ezt az Imahadjárati Imát:

Imahadjárat (144) Ima a Keresztény Hit megvédelmezéséért

„Ó, Üdvösség Anyja, kérlek, járj közben a Keresztény lelkekért, szerte az egész világon.

Kérlek, segítsd meg őket, hogy megőrizzék hitüket, és hűségesek maradjanak Jézus Krisztus Tanításaihoz. Imádkozz, hogy legyen szellemi és lelki erejük ahhoz, hogy mindenkoron fenntartsák hitüket.

Drága Édesanyám, járj közben értük, hogy megnyíljon szemük az Igazságra, és hogy részesüljenek abban a Kegyelemben, hogy fel tudják ismerni mindazokat a tévtanokat, amiket Fiad Nevében ismertetnek velük.

Segítsd meg őket, hogy továbbra is igaz és hűséges szolgálói legyenek Istennek, és ellene mondjanak a gonosznak és a hazugságoknak, még ha emiatt fájdalmat és gúnyolódást is kell elszenvedniük.

Ó, Üdvösség Anyja, oltalmazd meg valamennyi gyermekedet, és imádkozz, hogy minden keresztény az Úr útját kövesse, egészen az utolsó leheletéig. Ámen.”

Gyermekek, Jézus mindenkit szeret. Ő szüntelen küzd azért, hogy megoltalmazzon benneteket a veszedelemtől, és a legkülönlegesebb módokon fog beavatkozni, hogy megvédjen benneteket minden gonosztól, a sötétség napjaiban, amit el kell viselnetek Őérte. Bízzatok bennem, szeretett Édesanyátokban, miként közben fogok járni értetek, hogy közelebb kerüljetek Fiamhoz az eljövendő megpróbáltatások idején.

Köszönöm, hogy válaszoltok erre a Mennyei Hívásra.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

Isten Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 áprilisi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.