RSS
 

Üdvösség Anyja: A Nagyfigyelmeztetés után nagy vágy fog ébredni Isten dicsőítésére

22 máj

2014. március 9. vasárnap, 17.25

Gyermekeim, mindig oltalmam alatt lesztek, amikor hívtok engem, az Üdvösség Anyját, eme Küldetés során. Isten egy szolgálója vagyok, és feladatom az, hogy szolgáljam Fiamat, Jézus Krisztust, és segítsek Neki a lelkek utáni kutatásban, mely ki fog terjedni az egész Földre. Nem fog kizárni egy nemzetet sem. Fiam Tervei, miszerint felkészíti a világot, felölelnek minden rasszt, nemzetet, vallást, és minden férfi, nő és gyermek tudatában lesz annak, hogy Ő azért jön, hogy segítsen nekik. Ő ezt azon mélységes Szeretetből fakadóan teszi, amit Isten érez a Szívében az Ő gyermekei iránt.

Sokan, akik nem gyakorolnak semmilyen vallást sem, nem tudják majd figyelmen kívül hagyni Fiam, Jézus Krisztus Beavatkozását a világban. Le lesznek taglózva, és először nem lesznek képesek felfogni azt a földöntúli spirituális élményt, amit szívük-lelkük minden ízében érezni fognak. Micsoda öröm lesz a Nagyfigyelmeztetés sok ember számára, mivel ez Fiam Létezésének bizonyítékát fogja elhozni. Ezen Ajándék révén, sokakat egy olyan béke fog betölteni, amit soha addig nem tapasztaltak még, valamint egy nagy vágyakozás arra, hogy Jézus társaságában legyenek.

Habár el fog oszlani minden kétely Fiam Létezését illetően azok fejéből, akik vakok Isten Igéjének Igazságára – sokaknak lelki vezetésre lesz szükségük, miután a Nagyfigyelmeztetés Valósága feltárul. A Nagyfigyelmeztetés után nagy vágy fog ébredni Isten dicsőítésére. Ez a nagy megpróbáltatások időszaka lesz; mert Isten ellenségei minden tőlük telhetőt meg fognak tenni, hogy meggyőzzék a világot arról, hogy a Nagyfigyelmeztetés – a Lelkiismeret Megvilágosítása – nem történt meg.

Amikor Isten megalázza Magát azért, hogy hívja az Ő gyermekeit, és amikor Ő könyörög nekik, hogy figyeljenek Rá, ez az egyik legnagyobb Cselekedete a Nagylelkűségnek az Ő részéről. Gyermekek, kegyesen fogadjátok a Nagyfigyelmeztetést, mert sokak számára ez lesz az a mentőkötél, amire szükségük van ahhoz, hogy a vég nélküli világban élhessenek. Soha ne utasítsátok el a Mennyből jövő nagy cselekedeteket vagy csodákat, mert ezek mindenki javát szolgálják, annak érdekében, hogy tömegeknek, és ne csak keveseknek adassék meg az üdvösség.

Mindig adjatok hálát Fiam Nagy Irgalmáért. Hallottátok már mennyire Nagylelkű Ő, és hamarosan tanúi lehettek Irgalma nagyságának is, mely körül fogja ölelni a világot.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 márciusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.