RSS
 

A Szeretet képes legyőzni minden csapást, amit az emberiség elszenved

21 máj

2014. március 3. hétfő, 23.37

Hőn szeretett leányom, szeretettel a szívedben gondolj Rám, mert csak Szeretet által szólok a világhoz, az Igazság Könyvén keresztül.

Atyám Parancsára Én összegyűjtöm az Ő drága gyermekeit, mind, egységben Ővele és Őbenne. A Szeretet az, ami lehetővé teszi ezt az Isteni Beavatkozást. Atyám Fájdalmat, Haragot, Türelmetlenséget és Csalódottságot él át a bűn szennyének következtében, amely megmételyezi minden egyes Gyermekének a lelkét. De mindannyiatok iránti örök Szeretete az, ami lángolva tartja Isten Világosságát a Földön.

E nélkül a Világosság nélkül csak sötétség lenne, nemcsak szellemi értelemben, hanem magán a Földön is. Napfény nem létezne. A Nap nem sütne, és a Hold sem ragyogná be az éjjelt. A csillagok eltűnnének. Mégis mindezek az Ajándékok a helyükön maradnak Isten Szeretetének köszönhetően. Amikor ez a Szeretet viszonzásra lel, az nagy örömet szerez Atyámnak, mert Ő tudja, hogy ha már a szeretet lelke jelen van a lelkekben, akkor az le tudja győzni a lélek minden sötétségét.

A Szeretet képes legyőzni minden csapást, amit az emberiség elszenved. Az egymás iránti szeretet elpusztítja a gonoszt. Az Isten iránti Szeretet megsemmisíti a sátán hatalmát az ember felett. Az Isten Parancsolataihoz való hűség tökéletesíti a lelket, ugyanakkor viszont megmenti az emberi nemet a száműzetéstől és az Istentől való elszakadástól.

Amikor Isten Világossága megőrződik szívetekben, és az Isteni Szeretet a másik iránt jelen van a lelketekben, akkor minden gonosz legyőzhető, és le is lesz győzve. Amikor szeretitek Istent, egy mélységes békét fogtok érezni magatokban, mert amikor szeretetet tanúsítotok Iránta, Ő el fog tölteni benneteket Kegyelmeivel. Mindig abban a hatalmas Szeretetben kell vigasztalódnotok, melyet Isten érez a Szívében irántatok. Akárkik is vagytok, akármilyen sérelmet is okoztatok Neki esetleg, és mindegy mennyire gonosz bűneitek vannak, Ő meg fog bocsátani nektek – mindig. Csak annyit kell tennetek, hogy hívnotok kell Őt, kérvén Engem, az Ő szeretett Fiát, Jézus Krisztust, hogy járjak közben értetek a kiengesztelődés által.

Jöjjetek Hozzám imáitokkal, és mondjátok: „Jézus, vigyél engem Menedékedben Atyámhoz, és hozz nekem Örök Üdvösséget.”

Ha őszinte bűnbánattal lelketekben jöttök Hozzám, tiétek lesz a Mennyek Országa.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 márciusi üzenetek

 

Tags: , ,

Comments are closed.