RSS
 

Üdvösség Anyja: Hamarosan már nem lesz hallható az “Üdvözlégy Mária” imádság sem Fiam Egyházában, sem azon kívül

22 márc

2014. február 12. szerda, 22.45

Gyermekem, ahogy Fiam Képét, Igéjét és Ígéretét, miszerint eljön újra, semmibe veszik, majd eltörlik, ugyanez fog történni minden rám, a ti szeretett Édesanyátokra vonatkozó utalással.

Hamarosan már nem lesz hallható az “Üdvözlégy Mária” imádság sem Fiam Egyházában, sem azon kívül. Nagy ellenérzés fog mutatkozni azok iránt, akik felkeresik szent Kegyhelyeimet, és a Máriás csoportokat, minden ok nélkül, több szempontból is bírálni fogják. Nem lehet majd hallani semmilyen elismerő nyilatkozatot azoknak a jelenéseknek a hitelességét illetően, melyek velem, a Boldogságos Szűz Máriával, Isten Anyjával kapcsolatosak. Fiam földi Egyházának újonnan kialakított szerkezete be fog tiltani minden rám vonatkozó utalást. Az irántam való ájtatosságokat be fogják szüntetni sok templomban az újonnan kinevezett, és a jövőben bemutatandó vezetés alatt. El fognak felejteni, és meg fognak vetni engem azok, akik azt állítják majd, hogy egy új modern, mindenkit befogadó egyházat képviselnek, mely alig fog hasonlítani a Sziklára, Fiam szeretett Péter apostolára épített Egyházra.

Amikor azt látjátok, hogy ilyen módon bánnak az irántam, az Isten Szent Anyja iránti mindennemű ájtatossággal, akkor legyetek tudatában, kérlek, hogy ezek az új szabályok a gonosz parancsára történnek. A gonosz megvet engem, éppen annyira, amennyire fél tőlem. Tudja, hogy a lelkek irántam való ájtatossága távol tartja az ő gonosz módszereit, és hogy a Legszentebb Rózsafüzérem imádkozása gyötri őt, valamint tehetetlenné teszi őt. Ezekkel az eljövendő napokkal szembe kell majd nézniük azoknak, akik szeretnek engem, és eljön az idő, amikor meg fog szakadni az Egyház kapcsolata Kegyhelyeimmel. Amikor ez bekövetkezik, tudni fogjátok, hogy mindez azért történik, hogy elszakítsák Isten gyermekeit befolyásomtól, melyre akkor szükség lesz majd, hiszen azért vagyok, hogy segítsen nektek Fiam felé közeledni.

Feladatom az, hogy felkészítselek benneteket Fiam Második Eljövetelének Nagy Napjára. Amíg el nem jön ez a Nap, folyamatosan hívni akarom gyermekeimet. Csak arra vágyom, hogy Fiam elé vihessem a lelkeket, hogy Ő Örök Üdvösséget adhasson nekik. Mindez a lelkek üdvösségéről szól, de mindent el fog követni a gonosz, hogy megakadályozza ennek megtörténtét.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.