RSS
 

Üdvösség Anyja: Ez az az időszak, amikor a lelkeknek a Tisztítótűz kínjait kell elviselniük a Földön

24 márc

2014. február 13. csütörtök, 13.43

Édes gyermekem, miért aggódsz a nehézségek miatt, amelyekkel minden egyes nap szembe kell nézned eme Küldetés során? Talán nem tudod, hogy Minden Hatalom az Én Atyám, a Magasságos Isten Kezében nyugszik?

Amikor a végső megtisztuláson megy át az emberiség, meglehet, hogy az nem kellemes, de enélkül a lelkek nem tisztulnának meg. Ez az az időszak, amikor a lelkeknek a Tisztítótűz kínjait kell elviselniük a Földön. Csak a bűntelenek és tisztalelkűek léphetnek be az Új Paradicsomba, ami maga az Isten Királysága. Így ahelyett, hogy félnétek, én arra buzdítalak benneteket, hogy fogadjátok el az Isten Beavatkozását a világban. Törődjetek bele abba, aminek lennie kell, aminek meg kell történnie, és minden olyan szükséges lépésbe, melyek megóvnak benneteket a gonoszságtól és az igazságtalanságoktól, melyeket azok fognak okozni az emberiségnek, akik csak saját magukhoz valamint a sátán képviselőihez hűségesek.

Fiam vágya az, hogy elsődlegesen azokat az ártatlan lelkeket egyesítse, akik nem hisznek Istenben. Fiam tudja, hogy azok, akik szeretik Istent, de esetleg nem fogadják el Őt, idővel meg fognak térni Hozzá. Ő bízik azokban, akik valóban szeretik Őt, de elutasítják az ezen Isteni Üzeneteken keresztüli Beavatkozását, mivel ők is rohannak majd Hozzá. Azokért aggódik Ő a legjobban, akik nem ismerik Őt, és akik nem hajlandóak elfogadni, hogy Ki Ő. Ezért hát mindig gondoljatok arra, hogy elsőként ezek után az elveszett lelkek után vágyik Fiam a legjobban. Ezek azok az emberek, akik a legjobban bántják Őt; akik szörnyű fájdalmat és szenvedést okoznak Neki, és akik Véres Könnyekre fakasztották, amikor a (Getszemáni) Kerti Haláltusát szenvedte el.

Fenyítések küldetnek, nem csupán büntetésekként az emberiség bűneiért, hanem eszközként arra, hogy az emberiséget észre térítsék, és alázattal térdre kényszerítsék. Amikor az ember megszabadul arroganciájától, saját nagyságába vetett hitétől, és abbéli tévhitétől, hogy hatalma nagyobb, mint az Istené, csak az ilyen megtisztulás által válhat méltóvá arra, hogy megálljon Isten színe előtt.

Az, aki halálos bűnben van, és nem hajlandó bűnbánatot tanúsítani, soha nem lesz képes állni az Isten Világossága okozta gyötrelmet. Ezért az, hogy az Isten beavatkozik, egy Irgalmassági Cselekedet annak érdekében, hogy felkészítse az ilyen lelket, hogy ő is részesülhessen Isten Dicsőségében. Isten Szeretetének és Nagylelkűségének köszönhető az, hogy megengedi, hogy végbemenjenek ezek a nehéz idők, melyek már kezdetüket vették. Nem azért, mert Ő egyszerűen csak meg akarja büntetni Gyermekeit a gonoszságaikért, hanem mert biztosítani akarja azt, hogy ők méltóak legyenek az Örök Életre.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.