RSS
 

Üdvösség Anyja: Atyám meg fogja rázni a világot, mind fizikailag, mind lelkileg

16 márc

2014. február 8. szombat, 16.00

Drága gyermekem, ahogy a Szentlélek – Isten Ajándéka – leszállt Fiam apostolaira, ugyanúgy fog ezekben az időkben kiáradni mindazokra, akik szeretik Fiamat.

Atyámnak számos terve van, amiket Ő életbe fog léptetni, hogy megmentse minden egyes Gyermekét. Ezek a tervek számos természetfeletti eseményt foglalnak magukba, többek között különleges Kegyelmi kiáradást, ezen Üzeneteken keresztül adott kinyilatkoztatásokat – azt biztosítandó, hogy Isten gyermekei ne térjenek rá a rossz útra -, valamint számos egyéb beavatkozást.  Néhány ilyen beavatkozás ökológiai büntetések formájában lesz. Amikor ezek állandóvá válnak, az ember többé már nem mondhatja azt, hogy az árvizeket, a földrengéseket, a cunamikat, a vulkánkitöréseket és a hurrikánokat az idézi elő, hogy az ember nem törődik a Földdel.

Isten uralja a Földet, mert Ő teremtette. Egyedül Ő fogja eldönteni a Föld sorsát, mert Övé minden Hatalom.

Atyám meg fogja rázni a Földet, mind fizikailag, mind lelkileg, miközben a gonosznak tervei és aljas tettei virágkorukat élik minden nemzetben. Minden egyes Isten elleni szentségtörést az Általa való megtorlások fognak követni, melyek elviselhetetlen fenyítést fognak alkalmazni. Atyám szenvedélyesen fog harcolni az emberi bűn ellen, és az embernek nem szabad alábecsülnie az Isten Erejét.

Isten Szeretetét nem szabad természetesnek venni. Őt nem szabad gyengének tekinteni, csak azért mert kifürkészhetetlen a Gyermekei iránti Szeretete. Nagy az Ő Irgalma, és mindazok, akik szeretik Istent, meg lesznek kímélve a szorongattatások közepette, melyek az emberiségre lesznek szabadítva, amiért félre van vetve Isten a hamis istenek, és az emberiség önmaga iránti megszállottságának javára.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert most kezdetét veszi minden megjövendölt dolog, a Fiam Második Eljövetelére való felkészülést illetően. Az események gyors lefolyásúak lesznek, és a sátán serege kimért léptekkel fogja rohamozni Fiam Egyházait, hogy csak kevesen vegyék majd észre. Aztán már nem fognak vigyázni, mivel addigra már olyan sokakat megtévesztettek, és tartanak a markukban, hogy többé már nem kell elrejteniük valódi szándékaikat.

Ti, drága gyermekeim, készüljetek most, maradjatok nyugodtak, tegyétek meg mindazt, amire utasítást kaptatok, és imádkozzatok. Maradjatok együtt. Vezessetek el más lelkeket is az Igazságra, imádkozzatok állhatatosan azok megtéréséért, akik nem hisznek Istenben, és mindazokért, akik megsértik Fiam Jézus Krisztus emlékét.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.