RSS
 

Ők csak színleg fogadják el azt, amit Második Eljövetelem jelent

24 márc

2014. február 12. szerda, 23.00

Hőn szeretett leányom, mit gondolt az ember, hogy meddig fogok várni, amíg ismét szólok hozzájuk, még Második Eljövetelem előtt? Azt gondolta, hogy majd az előtte levő évben teszem ezt? Vagy az előtte levő hónapban? Vagy az előtte levő héten? Vagy azt hitte, hogy nem is fogom figyelmeztetni őt egyáltalán?

Születésem előtt, a világnak megígértetett a Messiás. Atyám a próféták által szólt, hogy az emberiség reményt és bölcsességet kapjon, valamint Kegyelmet, Isten Igéjének elfogadására, hogy készen álljanak Érkezésemre. Vajon meghallgatták? Sokan igen, és fel is készültek Időmre. Sajnos, amikor Én megszülettem, ők nem álltak készen. Aztán Keresztelő János átadta nekik az Igét, és figyelmeztette őket a felkészülésre. Készen álltak? Nem, mert nem hittek neki. És mégis sokan megmenekültek, mert Kereszthalálom által – amihez az vezetett, hogy ők elutasítottak Engem -, megváltottam őket Atyám Szemében.

Oly sokan harcoltak akkor Küldetésem ellen, és mégis nagyon sokan követtek Engem. A világ most ismételten felkészítés alatt áll, Atyám – minden Gyermeke iránti – Szeretetének köszönhetően. Ezúttal viszont ez nehezebb lesz. Minden Rólam való tudásuk ellenére, továbbra sem lesznek hajlandóak elfogadni azt, hogy Isten avatkozik be, és készíti fel őket Prófétáin keresztül. Minél messzebb távolodnak Istentől, annál kevesebbet tudnak Ígéretemről. Ők csak színleg fogadják el azt, amit Második Eljövetelem jelent, mert sokuk valójában egyáltalán nem tud semmit erről.

Ezúttal nem igazán marad más választásuk, mint látni a jeleket, melyeket tanúsítaniuk kell majd, mivel Én ki fogok nyilatkoztatni mindent.  Amikor Én azt mondom, hogy valami meg fog történni, és az meg is történik, ők továbbra is tagadni fogják, hogy az a prófécia az Ajkamról fakadó Szavakból származott. Amikor látják a Földet eltorzulni, rázkódni, és egyéb más büntetéseket rájuk zúdulni, továbbra is azzal fognak érvelni, hogy erre van tudományos magyarázat.

Amikor a nagy hitehagyás elárasztja a világot, és szétzúzza a Kereszténységet, a pogányság javára, vajon azt fogják mondani, hogy ez jó dolog? A válasz, igen. Ahogy sokan egyre kevésbé tisztelik Jelenlétemet, így milyen eséllyel száll szembe a világ a sátánnal? Ezért készít fel most benneteket Atyám, mert Ő sosem adja fel, ha az Ő Nagy Irgalmára készíti fel Gyermekeit.

Az emberiség felkészítése folytatódik, és a világnak meg fog adatni az Igazság, annak érdekében, hogy megmentse az embert a végső pusztulástól. Az Én Időm közel, és az egész emberiségnek kellő időt kell szánnia lelke felkészítésére. Nem szabad elherdálni az időt, amikor Üdvözlésemre készültök. Nem szabad elvetnetek az Isten prófétájának adott Szót. Mert ha így tesztek, akkor Arcul üttök Engem, a ti Jézusotokat.

Szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.