RSS
 

Ma minden eddiginél kevesebben hisznek Isten Igéjében

25 feb

2014. január 28. kedd, 23.15

Hőn szeretett leányom, senkinek se legyen kétsége afelől, hogy mindenki megtalálhatja az Igazságot Atyám Könyvében, a Legszentebb Bibliában. Az Ige ott van, ahogy századokon át is ott volt, mindenki szeme láttára. A Szent Biblia tartalmazza az Igazságot, és mindaz, ami elvárás az emberiség felé, kendőzetlenül fel van tárva benne.

Mindaz, ami a próféták és Tanítványaim ajkáról fakadt, akiket a Szentlélek vezetett, benne foglaltatik. Az Igazság benne van az Igében – ami maga az Én Atyám Könyve. Akkor hát miért kérdőjelezi meg az ember az Ige érvényességét? Mindaz, ami az embernek a lelke javára adatott, megtalálható a Szent Bibliában.

A lelkek különbözőképpen dolgozzák fel az Igazságot. Vannak, akik alázatos lelkek, és kérdés nélkül elfogadják Isten Igéjét. Mások viszont fogják, és elvetik bizonyos részeit, míg az már nem hasonlít többé az Igazságra. Aztán vannak azok, akik soha nem fogják elfogadni az Igét, mert nem igazán érdekli az őket. Ők pusztán néphagyománynak tekintik a Szent Bibliába foglalt Igazságot.

Ma minden eddiginél kevesebben hisznek Isten Igéjében. Azok, akik csak azokat a részeket veszik, melyek megfelelnek saját életvitelüknek, eltávolodnak Isten Törvényeitől, melyekhez nem éreznek vonzódást. Amit ma az Igazságként tanítanak, már csak árnyéka annak, ami a Bibliában szerepel.

Három okból kifolyólag beszélek nektek most az Igazságról. Az első, hogy emlékeztesselek benneteket az Igazság Igéjére – mely benne foglaltatik Atyám Könyvében.  A második, hogy megerősítsem azt a tényt, hogy nem írhatjátok át az Isten Igéjét. A harmadik, hogy Isten gyermekeit táplálni tudjam Isten Igéjével egy olyan időszakban, amikor azt hamarosan meg fogják vonni tőletek. Ezt most az Igazság Könyvén keresztül teszem, mely a próféták által megígértetett nektek. Ha nem tetszik nektek az Igazság, akkor nem fogadjátok el az Isten Igéjét. Ha pedig nem fogadjátok el az Isten Igéjét, akkor nem vihetlek el benneteket Új Királyságomba, és nem adhatom meg nektek az üdvösséget, melyet megígértem nektek, amikor meghaltam a Kereszten a ti bűneitekért.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.