RSS
 

Amikor ezt az új Litániát imádkozzátok a nagy megpróbáltatások idején, Én enyhülést fogok adni nektek

29 jan

2014. január 8. szerda, 21.15

Hőn szeretett leányom, tudtotokra kell adni, hogy amikor Isten Igéjét védelmezitek a sötétség korszakában, minden Kegyelmemre szükségetek lesz, ha talpon akartok maradni. Ha hívtok Engem, hogy árasszam el lelketeket különleges Kegyelmeimmel, könnyebb lesz számotokra követni Engem.

Most nektek adom, bátor és hűséges lelkeknek, ezeket a különleges kegyelmeket. Amikor ezt az új Litániát imádkozzátok a nagy megpróbáltatások idején, Én enyhülést fogok adni nektek.

Litánia (6) Kegyelmek Ajándéka

„Ó drága Jézus, szeretett Megváltóm,
Tölts el engem Szereteteddel.
Tölts el engem Erőddel.
Tölts el engem Bölcsességeddel.
Tölts el engem Állhatatosságoddal.
Tölts el engem Alázatosságoddal.
Tölts el engem Bátorságoddal.
Tölts el engem Szenvedélyességeddel.
Ámen.”

Azoknak a lelkeknek, akik ezt imádkozzák az üldöztetés időszakában: legyetek biztosak abban, hogy Én rátok fogom árasztani ezeket a Kegyelmeket. Nyugodtabbak, erősebbek és bátrabbak lesztek, ahogy hordozzátok nehéz keresztemet az Új Ég és az Új Föld kapui felé. És ami a legfontosabb, hogy nem fogtok engedni a megfélemlítésnek, mellyel lehet, hogy szembe kell néznetek az Én Szent Nevemben.

Rendületlenül és méltósággal fogtok menni tovább, miközben továbbra is őrzitek Isten Igéjét. Mert mindannyian, akik válaszoltok erre a Hívásra, és imádkozzátok ezt a különleges Litániát, olyan örömet fogtok érezni a szívetekben, amit eddig még nem. Továbbá magabiztosak lesztek, abban a tudatban, hogy meg lettetek áldva a Szentlélek Erejével, és az Igazság fog uralkodni a szívetekben.

Szeretlek, és megáldalak benneteket most – az Atya, a Fiú és a Szentlélek Nevében.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.