RSS
 

Amikor elérkezik az idő arra, hogy a fenevad felfedje az Antikrisztust, rendkívüli jelek lesznek láthatóak

28 máj

2013. május 21. kedd, 16.30

Szeretett leányom, amikor elérkezik az idő arra, hogy a fenevad felfedje az Antikrisztust, rendkívüli jelek lesznek láthatóak. Még soha nem hallott mennydörgés lesz tapasztalható a világ sok részén, de különösen azon a részén, ahol az Antikrisztus született.

Addigra Szentlelkem – mely kiáradt Követőim körében, valamennyi Keresztény Egyházamban – biztosítani fogja azt, hogy Követőim készen álljanak. Ők fogják alkotni – eme Küldetésből származó Tanítványaimmal együtt – a Maradék Hadsereget.  Hatalmas erejük lesz, és nem esik majd bántódása azoknak, akik birtokolják az Élő Isten Pecsétjét. Erejük azon Imákból fakad majd, melyek Édesanyám által, illetve melyek az Imahadjáratban adattak nekik.

Az Antikrisztus óvatosan megkezdi majd uralkodását. Senki sem fogja gyanítani szándékát, mert egyfajta béke ereszkedik majd a Földre. Ez az időszak nagyon fontos lesz számotokra, Maradék Hadseregem, hogy Imacsoportokat alkossatok. Én ünnepélyesen megígérem, hogy ezek az Imák mérsékelni fognak sok szörnyű tettet, amit ő, az Antikrisztus fog okozni a nemzeteknek az egész világon.

Én haladékot fogok adni azoknak a nemzeteknek, ahol Imacsoportokat hoztak létre. Az Irántam, a ti szeretett Jézusotok iránti odaadásotoknak köszönhetően Én lelkeket fogok menteni, és még több Ajándékot fogok kiárasztani az emberiségre, annak érdekében, hogy Megvédelmezzem Isten gyermekeit a fenevad által tervezett szenvedéstől.

Bízzatok Bennem. Legyetek nyugodtak, tudván, hogy vezetés és védelem alatt álltok.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 májusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: ,

Comments are closed.