RSS
 

Hír – Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei a továbbiakban a jezusuzenete.hu oldalon olvashatóak

15 ápr

Kedves Testvérek!

Jézus határozott kérése és utasítása volt Maria Divine Mercy felé, hogy az általa a világnak közvetített Üzenetek – horderejűknél fogva – nem szerepelhetnek közösen, azonos weboldalon, az Úr egy másik választott lelke által közvetített üzenetekkel, sőt semmilyen kiegészítő magyarázat, értekezés sem jelenhet meg ezen Üzenetek mellett.

Ennek a kérésnek eleget téve, eltávolítottunk az oldalról minden más tartalmat, így az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzeneteit a továbbiakban a jezusuzenete.hu oldalon olvashatjátok. A két legújabb üzenet, az április 8-i és az április 13-i, már ezen az oldalon található.

A hírlevélre feliratkozók listáját hozzáadjuk ehhez az oldalhoz is, így nem kell újra feliratkoznia senkinek. Amennyiben valaki a továbbiakban mégsem szeretné az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzeneteit hírlevélben megkapni, azokat kérjük, iratkozzanak le a jezusuzenete.hu oldalon.

Egyben szeretnénk köszönetet mondani Katalinnak és Ferencnek, akik anyagi támogatásukkal járulnak hozzá az oldalak üzemeltetéséhez.

 

Imával, szeretettel:

A szerkesztők, Rita és Orsolya

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Hírek-Információk

 

Comments are closed.