RSS
 

Csak három módja van, hogy megvédjétek magatokat a gonosztól

30 szept

2012. szeptember 25. kedd; 12.50

Drága, szeretett leányom, soha ne légy önelégült, illetve ne érezd azt, hogy ez a feladat – amikor úgy tűnik, hogy jól halad – egyik pillanatról a másikra elkerüli a gonosz veszedelmét. Ő tombolva dühöng. Ő beleköt minden általad vállalt feladatba, problémákat generál és akadályokat állít, melyek nyugtalanná, csalódottá és tehetetlenné tesznek téged.

Oly sok ember vak a veszedelemre, melyet a gonosz okoz az emberiségnek. Mivel ők nem látják a gonoszt, ezért nem hiszik, hogy ő létezik. Azok, akik utat nyitnak neki a bűn által, és beengedik őt a lelkükbe, lehetetlennek találják majd, hogy megszabaduljanak a rettenetes fájdalomtól és elégedetlenségtől, melyet ő hoz majd az életükbe.

Csak három módja van, hogy megvédjétek magatokat a gonosztól.

Az első, a Gyónás Szentsége, mely megtisztítja a lelketeket, ha őszinte a bűnbánatotok. A nem katolikusok, kérem, fogadják el az Imahadjárat (24) imájában lévő Teljes Bűnbocsánat Ajándékát, mely ezen Küldetés által adatott a világnak.

A második mód, a napi áhítat Édesanyámhoz, aki megkapta a sátán letiprásához a hatalmat. Az ő Szent Rózsafüzére egy fontos védőpajzs, mely elfed benneteket és családotokat a gonosz szeme elől.

Az utolsó, ha – a Kegyelem Állapotában, melyet a Velem való rendszeres beszélgetés révén érhettek el – a Szent Eucharisztiában magatokhoz vesztek Engem.

Oly sok ember, aki el akar menekülni a sátán karmaiból, és akik szívük mélyén tudják, hogy elnyelte őket a gonosz örvénye, nekik Hozzám kell fordulniuk, és kérniük kell a Segítségemet, az Imahadjárat (78) ezen különleges imájával: Ments meg engem a gonosztól.

“Ó Jézus, védj meg engem a sátán hatalmától.

Fogadj engem Szívedbe, amint teljesen elengedem az iránta és az ő gonosz útjai iránti hűségemet.

Átadom akaratomat, és térden állva, alázatos és bűnbánó szívvel járulok Eléd.

Életemet a Te Szent Karjaidba helyezem.

Ments meg engem a gonosztól. Szabadíts meg engem, és végy a Te védelmed biztos menedékébe, most és mindörökké.

Ámen.”

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.