RSS
 

Amikor ezek a lelkek ilyen gyűlölettel támadják Szent Szavamat (Üzenetemet), ez egy jel a sátán részéről annak megerősítésére, hogy ezek az üzenetek hitelesek

11 aug

2012. augusztus 6. hétfő; 18.06

Drága, szeretett leányom, sok hűséges Követőm van, akik egy hadjáratot terveznek, hogy megsemmisítsék ezt a küldetést.

Azok, akik úgy vélik, hogy nem a Keresztények, illetve nem az ateisták lesznek, akik majd kritizálni fogják az Én Szavamat ezen üzenetekben, nekik tudniuk kell a következőt.

Azok fognak a legjobban megbántani Engem, akik nyíltan hirdetik Irántam, az ő Jézusuk iránti hitüket.

Őket elhomályosítja majd a hazugságok királyának megtévesztése, aki sok bukott angyalt küldött az ilyen lelkekhez. Nem elégszenek meg Szent Üzeneteim elutasításával, ők Papjaim közül annyi támogatást gyűjtenek majd össze, amennyit csak tudnak, hogy próbálják meghiúsítani ezt a küldetést.

Az ilyen lelkek sosem állnak meg, hogy megkérdezzék maguktól, hogy miért is teszik ezt. Miért éreznek ekkora gyűlöletet irántad, Leányom. Miért zavarja őket annyira az Én Szent Szavam (Üzenetem).

Amikor ezek a lelkek ilyen gyűlölettel támadják Szent Szavamat (Üzenetemet), ez egy jel a sátán részéről annak megerősítésére, hogy ezek az üzenetek hitelesek. Mert amikor ilyen erős ellenállás mutatkozik, és amikor a szentéletű emberek késztetést éreznek az olyan Isteni üzenetek megtámadására, mint amilyenek ezek is például, akkor biztosak lehettek abban, hogy azok Istentől valók.

Amikor elutasítják Szavamat (Üzenetemet), ez annyira elkeserít Engem, hogy szomorúan sírok, amikor nem ismernek fel Engem. De ez rendben van. Idővel tudni fogják az Igazságot.

Amikor arra készülnek, hogy szándékosan eltávolítsák a lelkeket Irgalmamtól, akkor ők nagyon megbántanak Engem.

Ha ők felelősek azon lelkekért, akik elutasítják az üdvösséget, akkor ők meg lesznek büntetve.

Az egyik nyomorúságos büntetésük az lesz, amikor megpróbálják megvédeni tetteiket, akár csak egyetlen lélek elvesztését is.

Tetteik következménye az lehet, hogy egy lélek, aki egyébként megtért volna, lehet, hogy a pokol tüzében szenvedi el a végső üldöztetést.

Amikor próbálják akadályozni Isten Szavát, akkor az ő korábbi jó cselekedeteik hiábavalóvá válnak. Mert mennyire jók ők, ha a nemes cselekedeteiket, kioltják az Isten iránti gyűlölet cselekedeteivel?

Nekik Én azt mondom. Nehéz lesz számotokra az a nap, amikor Elém járultok, hogy elszámoljatok az ilyen alantas lelkületű cselekedeteitekkel. Nemcsak magatokért kell felelnetek, de azokért a hazugságokért is, amelyeket Rólam, az Én Szent Szavamról (Üzenetemről) terjesztetek mások felé.

Talán a Szent Szavamtól (Üzenetemtől) való félelmetek az, ami ilyen gonoszságra vezet benneteket? A félelem a sátántól ered. A gőg is a sátántól ered. Nem gondoljátok, hogy a Szentírásomban való, oly nagynak vélt jártasságotok az, ami arra a megállapításra vezet benneteket, hogy többet tudtok, mint amennyit valójában?

Hibákat találtok Szent Szavamban (Üzenetemben), épp úgy, ahogyan a Farizeusok is. Ha ezt teszitek, azzal azt mondjátok, hogy ti többet tudtok az Igazságról, mint Isten.

Ne feledjétek, hogy minél inkább terjesztitek a hazugságokat Szent Szavamról (Üzenetemről), annál inkább vétkeztek Isten Szava ellen. Ez, az Úr prófétája elleni bűn egyike az Atyám által leginkább elítélt bűnöknek.

Mindazok meg lettek büntetve, akik vétkeztek az Úr prófétái ellen. Mert amikor ők megpróbálják megakadályozni Isten Szavát, amely a világnak a lelkek megmentésre adatik, azzal ők a lelkek üdvözülését akadályozzák meg.

Ezért lesújtok majd rájuk, mert semmi sem állíthatja meg az Isten Szavát, hogy az eljusson az Ő drága gyermekeihez.

Jézusotok

 

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 augusztusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.