RSS
 

Szűz Mária: A manapság toleránsnak nevezett társadalom rosszallóan tekint rátok, ha azt mondjátok, hogy hisztek Jézus Krisztusban

22 júl

2012. július 18. szerda; 18.15

Gyermekem, sírok most amiatt, hogy Isten gyermekei félnek vagy szégyenkeznek megvallani az Ő Fia, Jézus Krisztus iránti szeretetüket.

Ma oly sokan a világon, akik szeretik Fiamat, szégyenkeznek nyíltan hirdetni az Ő Nevét a nyilvánosság előtt, mert félnek attól, hogy jól lehordják őket.

A manapság toleránsnak nevezett társadalom rosszallóan tekint rátok, ha azt mondjátok, hogy hisztek Jézus Krisztusban, és hogy hisztek az Ő Tanításaiban.

Ugyanakkor sokan meggondolatlanul használják az Ő Szent Nevét, a nap során több alkalommal is, káromkodások közepette.

Az Ő Nevét nagyon gyakran ejtik ki, de nem a megfelelő módon.

Sokan félnek nyíltan felvállalni Fiam iránti szeretetüket egy olyan világban, amely rosszallóan tekint a Kereszténységre.

A világ kétharmada megveti a Kereszténységet.

A keresztényeket megfélemlítik, megvetik, és gyakran úgy üldözik, mint semmilyen más vallást a világon.

Isten választott népe, a zsidók, szintén szenvednek, és a legembertelenebb módon üldözték őket, kizárólag a kilétük miatt. Egy választott nép, akik hamarosan megtérnek, és örömmel üdvözlik majd a Messiást, a második alkalommal, annak ellenére, hogy az első alkalommal nem fogadták el Őt.

Gyermekek, sosem szabad attól félnetek, hogy megvalljátok Fiam iránti szereteteteket. Ha nyíltan és félelem nélkül kifejezitek az Iránta való szereteteteket, sokan fogják meghallgatni. Majd minél többször hirdetitek az Ő Szent Szavát (Üzenetét), annál magabiztosabbakká váltok.

Akkor majd több kegyelmet fogtok kapni, melyek megadják nektek az erőt a következő lépés megtételéhez.

Kis idő elteltével nem fog benneteket érdekelni, hogy mások mit gondolnak rólatok. Ugyanakkor sokakat fog lenyűgözni őszinteségetek, és sokan akarnak majd többet megtudni Fiamról.

Itt az idő, hogy minél több embernek beszéljetek Fiam Irgalmasságáról.

Beszélni kell nekik Fiam Isteni Irgalmasságáról, a Nagyfigyelmeztetés legnagyobb Ajándékáról, mely az egész világon látható lesz. Majd azt követően ők ismerni fogják az Igazságot, és sokkal többen akarják majd ezeket a Mennyből jövő üzeneteket hallani.

Köszönöm gyermekem, hogy válaszoltál hívásomra.

Szeretett Mennyei Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.