RSS
 

Nem elég az Atyában hinni, mert azok, akik elutasítják az Ő Fiát, elutasítják az üdvösséget is.

17 júl

2012. július 14. szombat; 15.15

Drága, szeretett leányom, a világban oly sok vallás követi a helytelen utat, megnehezítve ezáltal Isten gyermekeinek, hogy elnyerjék az örök életet.

Az örök életet kizárólag Kereszthalálom tette lehetővé.

Atyám – aki elküldött Engem, az Ő egyetlen Fiát, áldozati Bárányként – tette lehetővé az egész emberiség számára, hogy elnyerje az üdvösséget és az örök életet.

Az örök életet Ádám és Éva ajándékként kapta. Majd a bűnnel való beszennyeződés és az engedetlenség miatt elvételre került az örök élet.

Ehelyett az ember halandóvá lett, teste tisztátalanná, míg élete fizikai értelemben tökéletlenné vált, és a föld pedig egy silány utánzata lett annak a gazdag és pompás világnak, mely Ádámnak és Évának lett teremtve az Édenkertben.

Ekkor Isten, az Én Örök Atyám, azoknak adományozta az üdvösséget, akik elfogadtak Engem, az Ő egyszülött Fiát, mint az Ő Új Paradicsomába vezető utat.

Csak Általam kerülhettek elfogadásra Atyámnál.

Nem elég az Atyában hinni, mert azok, akik elutasítják az Ő Fiát, elutasítják az üdvösséget is.

Ne feledjétek, hogy Isten számos gyermeke, tudatlanságukból fakadóan nem ismer el Engem, az Emberiség Megváltóját. De Nagy Irgalmasságom révén, az Igazság feltárul majd a számukra az isteni beavatkozás által.

Ők mindannyian egyenlők Atyám szemében, és Atyám egyesíteni akar minden ilyen lelket az Ő keblén.  Atyám mindegyiküket szereti.

Amikor ők meglátják majd a bizonyítékot, akkor el fogják fogadni, hogy a Magasságos Isten, Keresztáldozatom által, az örök élet ajándékát adta nekik. Ily módon mindannyian az egy Istent fogják imádni.

Mert csak egy Isten van, aki mindannyiatokat teremtett.

Most menj, leányom, és segíts biztosítani, hogy Üzeneteim minden felekezethez, minden nemzethez és Isten minden gyermekéhez eljussanak.

Ebbe beleértem a pogányokat és a megkövesedett szívűeket is.

Nem számít, ha ők leköpnek téged, vagy nem hajlandók meghallgatni, továbbítanod kell nekik az üzeneteket.

Bárki, legyen az akár az Én, azaz Jézus Krisztus Követője, aki nem tudja elfogadni, hogy Én minden vallás felé szeretném közölni Isten Szent Szavát (Üzenetét), az nem igaz Keresztény.

Oly sokan elutasították ezen – a világnak szánt – Üzeneteimet, csak azért, mert Én magamba foglalom az egész emberiséget, és minden egyéb vallást, beleértve az Ateistákat is.

Nektek nincs jogotok azt feltételezni, hogy csakis benneteket, az igaz Keresztényeket szereti Isten, az Én Örök Atyám.

Ti áldottak vagytok, és szeret benneteket, de az egész emberiség megtérése nélkül Atyám nem fogja elérni az Általa akart győzelmet, hogy egyesítse valamennyi Gyermekét.

Követőim, nektek nagy a felelősségetek, mert ti az Igazság Ajándékát kaptátok meg.

A ti kötelességetek az Én Szent Szavam (Üzenetem) terjesztése, hogy ezáltal azokat a szegény lelkeket, akik semmit sem tudnak Létezésemről, Isten Királyságába vezessétek.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.