RSS
 

Meg fogjátok nyerni ezt a lelkekért vívott csatát, és nem telik el majd hosszú idő a véget nem érő Új Világ felemelkedéséig.

25 júl

2012. július 22. vasárnap; 19.00

Drága, szeretett leányom, sok választott lélek – amint szívük egymásba fonódik az Enyémmel – nagy szenvedésen megy keresztül most, a bűn mételye miatt.

A szenvedés eme egyesülése, melyet sok látnok és szenvedő lélek tapasztal most meg, arra hivatott, hogy megmentse azok lelkét, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt halálos bűnben halnak meg.

Ez egy semmihez sem fogható szenvedés, mely segíteni fog legyőzni az ellenséget a Nagyfigyelmeztetés során.

Leányom, folytatnod kell Üzeneteim közzétételét, annak ellenére, hogy ez most fájdalmas számodra.

A világban lévő nyugtalanság gyorsan fog terjedni és fokozódni, és nemcsak háborúk fognak kitörni, de a világbank is megpróbálja majd ellenőrzése alá vonni a legtöbb pénznemet.

Káosz fog uralkodni, és természeti katasztrófák következnek be, amint Atyám Keze lesújt, hogy megbüntesse az emberiséget a bűnnel szembeni gyengesége és rabszolgasága miatt.

Követőim, imáitok sok csapást elhárítottak, melyek máskülönben városokat és nemzeteket pusztítottak volna el.

Soha nem szabad abbahagynotok az imádkozást. Az állhatatosság, és az Irántam, a Ti Jézusotok iránt való hűség megkönnyíti a helyzetet.

Erősnek kell maradnotok ezalatt a küzdelmes időszak alatt, mert hamarosan minden meg fog változni.

A sátán hadseregének gonoszságának dacára, az Én Hadseregem növekvő hite majd feltartóztaja őket, és meg fogja akadályozni Egyházam elpusztítására tett kísérleteiket.

Soha ne érezz kiábrándultságot ezzel a munkával kapcsolatban, még akkor sem, ha időnként reménytelennek tűnik. Nagy az Én Irgalmam. Szeretetem Isten minden gyermekére kiterjed.

Meg fogjátok nyerni ezt a lelkekért vívott csatát, és nem telik el majd hosszú idő a véget nem érő Új Világ felemelkedéséig.

Ez a ti jövőtök, a világ jövője, melyre törekednetek kell. A sátán napjai csaknem véget értek.

Örvendezzetek, mert a szenvedés hamarosan feledésbe merül.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.