RSS
 

Amikor már Hadseregem létszáma elérte a 20 milliót, akkor számukat milliárdokra fogom gyarapítani.

30 júl

2012. július 27. péntek; 18.30

Drága, szeretett leányom, Óhajom, miszerint Követőimet egy hadseregként egyesítsem, ezen üzeneteknek köszönhetően már gyümölcsözőnek bizonyul.

Hadseregem már megalakult, és egyesült a Szentlélek ereje által, amely futótűzként terjed szerte a világon.

Ti, akik most elfogadjátok Útmutatásaimat, talán azt gondoljátok, hogy kis csoportokban munkálkodtok, de tudnotok kell, hogy Hadseregem most több mint 25.000 elkötelezett katonát számlál, akik naponta megkapják Imahadjáratom imáit.

Irántam, szeretett Jézusotok iránti elköteleződésetek oly nagy vigaszt és örömet nyújt Nekem, mert imáitok minden egyes nap, a nap minden másodpercében millió és millió lelket mentenek meg.

Ha tanúi lennétek az ő hálájuknak, sosem hagynátok fel a szüntelen imádkozással, melynek ilyen nagy ereje van.

A sátán szenved ezen küldetés miatt, és mindent meg fog tenni, ami lehetséges, hogy szabotálja ezt.

Ezért nem szabad engednetek a külvilágból jövő erőszakoskodásnak, megfélemlítésnek, mely azoktól ered, akik eretnekséggel vádolnak benneteket, hogy késleltessenek titeket Üzeneteim terjesztésében.

Ha hagyjátok, hogy mások – akik megpróbálnak megalázni titeket, vagy akik kigúnyolják a hiteteket – összezavarjanak benneteket, akkor kevesebb lelket lehet megmenteni.

Úgy gondoljatok erre a küldetésre, mely ahhoz fogható, mintha egy külföldi segélyszervezetnek dolgoznátok, olyan emberek csoportjaival, akik a lerombolt országokba mennek, hogy megmentsék az éhínségtől szenvedők életét.

Életbevágóan fontos, hogy minden akadályt elhárítsatok az áldozatok megsegítésének érdekében.  Egy óra késedelem az élet és halál közti különbséget jelentheti. Ugyanez igaz erre a küldetésre is.

Nézzetek előre, ne foglalkozzatok azok közbeavatkozásával, akik megpróbálnak majd visszahúzni benneteket, és csak meneteljetek tovább.

Utatok közben gyűjtsetek össze másokat, és vezessétek őket a győzelem felé. Az üdvösség győzelme felé.

Hadseregetek naponta gyarapszik. Fogjátok az Én kezem, míg el nem érjük az Általam áhított 20 millió fős hadsereget, mely vezetni fogja az Antikrisztus elleni csatát.

Amikor már Hadseregem létszáma elérte a 20 milliót, akkor számukat milliárdokra fogom gyarapítani. És amikor ez megtörténik, a fenevad végleg elpusztul.

Ez az Én ígéretem. Mert Isten nagyszámban lévő gyermekei, eltöltve az Ő Isteni Szeretetével, el fogják pusztítani a gonoszt.

Ne feledjétek, a szeretet erősebb, mint a gyűlölet. Csak a temérdek szeretet tudja eltörölni a gonoszt a föld színéről.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2012 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Comments are closed.