RSS
 

Imahadjárat (19) Ima a fiatalokért

14 jan

2012. január 13. péntek, 08.00

Gyermekem, nagyon szomorú vagyok ma, mert nagyon szenvedek, amikor azokra a szegény lelkekre gondolok, akik meg fognak halni a Nagyfigyelmeztetés során.

Kérned kell, hogy sürgősen imádkozzanak ezekért a lelkekért, akik haragra gerjesztik Atyámat. Viselkedésük utálatos Atyám szemében.

Kérlek imádkozzatok, imádkozzatok,imádkozzatok ezekért, a sötétség gyermekeiért, akik közül sokan nem tudják, mit cselekszenek.

Gonoszságuk készteti Fiamat sírásra, és felfakasztja sebeit. Fontos, hogy a lehető legtöbb lelket Fiam karjaiba, az Ő Isteni Irgalmába kell helyezni. Kérlek, kérd meg, hogy imádkozzák az Imahadjárat ezen imáját hozzám, az Üdvösség Anyjához, hogy ezek a szegény gyermekek megmeneküljenek.

“Üdvösség Anyja, kérlek, imádkozz irgalomért azon fiatalok számára, akik szörnyű sötétségben vannak, hogy felismerjék a te Szeretett Fiadat, mikor Eljön megmenteni az egész emberiséget.

Ne engedd, hogy egyetlen lélek is elvesszen az úton,

Ne engedd, hogy egyetlen lélek is visszautasítsa az Ő Nagy Irgalmát,

Kérlek Édesanyám, ments meg mindenkit, és kérlek, borítsd be ezeket a lelkeket Szent Palástoddal, hogy megadd nekik a szükséges védelmet a csalóval szemben. Ámen.”

Gyermekem, minden lélek fontos Fiamnak, de a halálos bűnben levő fiatal lelkek bántják Őt a legjobban.

Imádkozzatok, hogy az irgalmasság fénye ragyogja át elméjük és lelkük sötétségét. Imádkozzatok, hogy tagadják meg a romlottság és üresség által vezérelt életüket. Imádkozzatok, hogy felemeljék kezüket és irgalomért esedezzenek, máskülönben soha nem fogják megkapni a kegyelmeket, melyek nélkül nem tudnak belépni az Új Paradicsomba.

Micsoda veszteség lesz ezen fiatalok elvesztése nektek többieknek, akik el fogjátok fogadni a Nagyfigyelmeztetés ajándékát, és beléptek a Paradicsom Új Korszakába a földön. Meg fog szakadni Fiam szíve, ha nem lehet őket megmenteni.

Szeretett Édesanyátok

Mária, a Mennyek Királynője

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in Imahadjárat

 

Tags:

Comments are closed.