RSS
 

Szűz Mária: Itt az idő, hogy Fiam átadja Isteni Irgalmasságának ajándékát

02 nov

2011. november 2. szerda; 10.40

Gyermekem, az idő egyre közeledik, hogy Fiam átadja Isteni Irgalmasságának ajándékát. Mint ahogyan neked is koncentrálnod kell küldetésedre, hogy mentsd a lelkeket. Nem engedheted meg, hogy bármi is megzavarjon és elvonja figyelmed a legfontosabb feladatról, a megtérés terjesztéséről.

A Menny örvendezik, amint ez az Isteni Ajándék hamarosan bemutatásra kerül, tiszta szeretettel, melyet Fiam tartogat szívében minden lélek számára. Gyermekem, amint ez a munka egyre intenzívebbé válik, a gonosz továbbra is gyötörni fog téged, különböző embereken keresztül, minden lehetőséget megragadva. Arra kaptál utasítást, hogy maradj csendben, és kizárólag Fiamra összpontosíts.

Te vagy Gyermekem a kiválasztott, hogy nagy részletességgel közvetítsd Fiam kívánságát, hogy beszéljen az emberiséghez ezekben az időkben.  Légy bátor és légy elszánt erre a Szent Küldetésre, mely sikerrel fog járni. Ez régóta meg van jövendölve, és te minden iránymutatást megkaptál az Égiektől. A szentek vezetnek téged, mivel teljes számban összegyűltek, hogy biztosítsák, hogy ez a küldetés ne hiúsuljon majd meg.  Senki sem hiúsíthatja meg.  Abba kell hagynod az aggódást, mikor a dolgok reménytelennek tűnnek, mert a csalárdsággal fogsz szembesülni a csaló munkálkodása során.

Én, szeretett Édesanyád, mindig veled együtt dolgozom. Nekem köszönhető, hogy fel lettél készítve arra, hogy Drága Fiam elé járulj. A kapott kegyelmek lehetővé tették, hogy lelked megtisztuljon, így alkalmassá váltál az emberiség Megváltójának végzett munkára.

Drága Fiam által kerültél a Szentháromság elé. Ez az egyik legfontosabb küldetés, mióta Fiam elküldetett a világ bűntől való megváltására.

Soha ne engedd meg magadnak, hogy eltérj ettől a küldetéstől.  Annak a kísértésnek sem engedhetsz, hogy feladd. Imádkozz hozzám, Édesanyádhoz, mindig, a védelemért.

Szeretett Édesanyád

A Mennyország Királynéja

Az Irgalom Édesanyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.