RSS
 

2010-11-16 Tegyetek félre …

Tegyetek félre minden kétséget

2010. november 16. kedd, 23.00

Szeretett leányom, írd a következőket: Azok a kétségek, már várhatóak voltak, amelyek lelkedet felkeresték. Igen,  téged is kísért a csaló,  hogy elfordulj Tőlem,  de nem fog neki sikerülni, mert  te Hozzám tartozol. Szeretett leányom, te sokkal erősebb vagy, mint gondolnád,  mert nagyon kevés kiválasztott lélek lenne képes arra,  hogy eleget tegyen ennek a szent kérésnek, úgy, ahogyan azt te  teszed. Bátorság kell ahhoz,  hogy el tudjad viselni azt, ahogyan előtted kinyilvánítom önmagam. Nem szaladtál el rémült félelmedben. Már az első pillanatban tudtad,  hogy ezek Isteni szent közlemények.

Rövidesen különleges megvilágosodásban lesz részed,  melynek hatására eltűnnek  kétségeid. Amikor ez megtörténik,  lelked még jobban meg fog nyílni,  hogy befogadhassa azokat a különleges kegyelmeket, amelyekre azért lesz szükséged,  hogy ezeket az üzeneteket  bátorsággal és határozottsággal tudjad továbbítani.

Igen, leányom, a legnagyobb meglepetésedre,  téged választottalak ki,  hogy felkészítsd az emberiséget a Megtisztulás folyamatára, arra a tisztulásra, amely János Könyvében is megtalálható, és ami nemsokára bekövetkezik. Szeretett leányom,  amikor megszabadulsz a félelemtől,  a vonakodástól és a bizonytalanságtól,  el fogod végezni ezt a különleges feladatot, amelyre felkértelek. Tedd azt, amit most mondok neked: mindennap, délután háromkor imádkozz Isteni Irgalmasságomhoz, a lelkek megmentéséért. Továbbra is imádkoznod kell a rózsafüzért,  amelyet drága Anyám a világnak adott,  hogy együttműködve Velem, felkészítse a világot második eljövetelemre.

Az utóbbi időben,  nagyon sok lélek kárhozik el,  mert az ördög naponta ragadja el őket Tőlem. Semmit sem tudok értük tenni. Kérlek, segíts Nekem, szegény lelkük megmentésében! Gondolj mindig arra,  hogy mi a te feladatod. Segíts, hogy szemük felnyíljon, és ezáltal menekülésükre lehetőséget kaphassanak. Meg fogod érteni, hogy ez miért ilyen fontos, ha továbbra is a végeredményt tartod szemeid előtt és azt is,  hogy miért lett  ez elhívatás számodra. Mindez tiszta szeretetem jelképe,  azé a szereteté, amelyet Szent Szívem által minden gyermekem számára tartogatok.

Szemléld a következőképpen: az odaadó szülők szeretetének nincs határa. Amikor egy gyermek megtéved és a kárhozat útjára tér,  akkor szüleinek olyan nagy szívfájdalmat okoz a bánat,  mintha szívüket tőr döfné át. Minden szülő,  aki gyermekeit szereti, a végsőkig fog értük harcolni. Sohasem adják fel. Velem is így van ez. Mindent meg fogok tenni, ami Isteni hatalmamban áll,  hogy szívüket visszahozzam Szívemhez, de szabad akaratukat mindig tiszteletben fogom tartani. Leányom, ebben te segíteni fogsz Nekem.

Az engedelmességre és a teljes önátadásra nem kell emlékeztesselek. Ez a te elhívatásod,  amiért kiválasztottalak.  Vedd kardodat. Harcolnod kell a te Isteni Megváltód oldalán, mert ez az utolsó próbálkozás arra,  hogy gyermekeim még az ítélet előtt meggyógyuljanak.

Menj most békével és szeretettel, hogy testemet magadhoz vehesd.

A ti szeretett Megváltótok,

Jézus Krisztus

Comments are closed.