RSS
 

2011-06-26 A Nagyfigyelmeztetés Irgalmasságom megnyilvánulása lesz

A Nagyfigyelmeztetés Irgalmasságom megnyilvánulása lesz, amint az már át volt adva Szent Fausztina nővérnek is

2011. június 26. vasárnap; 18:00

Szeretett leányom, az idő közel van. Kevés idő maradt hátra a szegény lelkek figyelmeztetésére és felkészítésére, ami fontos,  mert a Nagyfigyelmeztetés alatt olyan sokk alatt lesznek,  hogy mindazt, amit látni fognak, nem fogják tudni felfogni. Meg kell mondani nekik, hogy ők is megtudhassák mindazt, ami rájuk fog várni. Ha abban a pillanatban, a nagy Isteni Irgalmasság előtt megnyitják szívüket, akkor esélyt kapnak ők is az Örök Életre.

Ez a Nagyfigyelmeztetés Isteni Irgalmasságom megnyilvánulása lesz, amint az már szent Fausztina nővérnek is át volt adva. Irgalmasságom nagy aktusa lesz ez, mert a Nagyfigyelmeztetés ideje alatt, végtelen Irgalmasságom beborítja az egész világot, mint ahogy előre meg volt jövendölve. Szent Vérem és a víz előtörése által, mind meg fogjátok végre ismerni az Igazságot. Mondd meg mindazoknak,  akik Bennem, vagy az Örök Atyában nem hisznek, hogy ez a nagy esemény meg fog történni. Mert akkor olyan állapotba kerülnek,  hogy ellen tudjanak állni Irgalmasságom sokkjának, ami a Nagyfigyelmeztetés ideje alatt millió lelket fog megmenteni a sátán karmai közül. Az Igazság, ami bebizonyosodik, nagyon sok lelket fog a pokol tűzétől megmenteni.

A Szentlélek, aki akkor jelen lesz gyermekeimben mindenhol a világon, segíteni fog, hogy meghiúsuljon a sátán munkálkodása. Mindannyiatoknak terjesztenetek kell azt,  hogy hogyan  készítsék fel az emberek előre a lelküket. Minden követőm  meg kell azt értse, hogy a felindultság őket is fel fogja zaklatni, amikor a múltbeli bűnös magaviseletüket látni fogják, úgy ahogyan azt Én látom.

Most felszólítom mindannyiatokat, hogy keressétek fel a gyóntatószékeket. A más vallású keresztényeknek azt mondom: nektek is le kell térdepelnetek, és a megmenekülésetekért kell könyörögjetek. Mindazoknak, akik az üzenetek miatt bizonytalanok, azt mondom: tartsátok nyitva szíveteket,  mert amikor látni fogjátok ezt az ökológiai, de természetfölötti eseményt, akkor meg kell azt értsétek, hogy ez a legnagyobb csoda, amelyet valaha is láthattok, és ez a legnagyobb ajándék mindannyiatok számára.

Gondolkozzatok el ezen. Ez olyan lesz, mint az Utolsó Ítélet, azzal a különbséggel, hogy most nem fogtok elkárhozni.  Megadatik nektek az élet újrakezdése, hogy megmentsétek lelketeket, és az is, hogy olyan szintre emeljétek fel lelketeket, ahogyan azt elvárom tőletek.

Híveim, most teljes szívvel imádkozzatok másokért, hogy megmeneküljenek.

Megváltótok,

Jézus Krisztus

Comments are closed.