RSS
 

Üdvösség Anyja: Jézus mindenben hasonló volt hozzátok, a bűnt kivéve, mert az képtelenség lett volna

11 máj

2014. április 14. péntek, 15.22

Drága gyermekem, hét bukott angyal fogja támadni ezt a Küldetést, és megpróbálják majd rávenni Isten gyermekeit, hogy ne maradjanak hűek az Ő Maradék Hadseregéhez. Azoknak, akiket megtévesztenek, a Világosság angyalaiként fognak megjelenni, holott valójában egyáltalán nem azok.

A sátán hatalma nagyon erős, és jelenléte a világban nyilvánvaló, ahogy kiválogatja híveit, arra buzdítva őket, hogy kérkedjenek jelenlétével. Ő ezt a zenén keresztül teszi, azokon a vallásokon keresztül, melyek nem Fiamtól, Jézus Krisztustól valók, valamint azokon keresztül, akik olyan állítólagos szent csoportok mögött tetszelegnek, melyek a fenevadat és annak földi birodalmát bálványozzák.

Gyermekek, szüntelen kövessétek Fiamat, mindazon által, amit Ő földi Ideje alatt tanított. Az Ő Szent Igéje szent és sérthetetlen, és ez minden, amit tudnotok kell, ha követni akarjátok az Ő Örök Életre vezető Útját. Mindig azon vágyatok legyen a szemetek előtt, hogy elnyerjétek az Örök Életet, és ezért úgy éljétek életeteket, ahogy Fiam mutatta nektek. Ne fogadjatok el soha semmit, ami kételyt ébreszt az Ő Istenségét illetően. Az az ember, aki valótlanságokat mer állítani Fiamról, az nem rendelkezik a Szentlélek Ajándékával, és ezért nem méltó arra, hogy meghatározza mindazt, ami Fiam.

Fiam, a ti Isteni Megváltótok, Aki megalázta Magát azért, hogy emberré legyen. Amikor megszületett, az Ige testté lett, és így Jézus Krisztus minden tekintetben ember volt. Jézus mindenben hasonló volt hozzátok, a bűnt kivéve, mert az képtelenség lett volna.  Az Isten Fia azért küldetett, hogy megváltsa az emberiséget, és megmentse mindegyikőtöket a haláltól, ami a sátán iránti szolgaságból következik. Istensége Mindenható, Csupa Jóság, Csupa Kifürkészhetetlenség, és tagadni az Ő Istenségét, annyit tesz, mint tagadni az Isten Hatalmát. Amikor így tesztek, az ördög iránti hűségeteket nyilvánítjátok ki.

Gyermekek, imádkozzátok ezt az Imahadjárati Imát, és hívjatok engem, szeretett Édesanyátokat, hogy oltalmazzalak meg benneteket a megtévesztéstől, melyet elétek fognak tárni, arra buzdítva benneteket, hogy tagadjátok az Isten Hatalmát.

Imahadjárat (146) Oltalom a megtévesztéssel szemben

„Drága Édesanyám, Üdvösség Anyja, oltalmazz meg engem azon Kegyelemmel, mely oltalmat nyújt a megtévesztésekkel szemben, amiket a sátán azért hozott létre, hogy lerombolja a Keresztények hitét. Oltalmazz meg minket Isten ellenségeivel szemben. Óvj meg minket a hazugságoktól és az eretnekségtől, amiket azért vetnek be, hogy gyengítsék Fiad iránti szeretetünket. Nyisd fel szemünket a hazugságokra, a megtévesztésre, és minden olyan próbálkozásra, amivel szembekerülhetünk, melyek arra buzdítanak bennünket, hogy tagadjuk meg az Igazságot. Ámen. „

Köszönöm, hogy válaszoltok hívásomra, mellyel figyelmeztetlek benneteket a nagy megtévesztésre, ami hamarosan le fog ereszkedni Fiam földi Egyházára.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 áprilisi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.