RSS
 

Az antikrisztus az állítólagos stigmáit eszközként fogja használni arra, hogy meggyőzze a világot arról, hogy ő Jézus Krisztus

27 márc

2014. február 15. szombat, 17.14

Gyermekem, amikor a megtévesztés bekebelezi a lelkeket az antikrisztus uralma alatt, a tőle eredő számos cselekedet, tett és szó meg fogja téveszteni az embereket. Nyájas, megnyugtató és higgadt viselkedésével határozottan meg fog indokolni minden Isten elleni bűnt. Még az emberiség elleni legaljasabb bűnt is finoman ki fogja magyarázni, mintha annak semmi következménye sem lenne. Meg fog győzni sokakat arról, hogy az élet kioltása mások javát szolgálja, és fontos része az emberi jogoknak. A szájából ömlő istenkáromlásokat jogosnak és helyénvalónak fogják tartani. Meg fog indokolni mindent, a visszájaként idézvén a Szentírásból. Azok, akik csüngeni fognak minden szaván, nem fogják eléggé ismerni az Isten Igéjét ahhoz, hogy képesek legyenek ellentmondani neki. Majd azt a benyomást fogja kelteni, hogy szüntelenül imádkozik, és azt fogja állítani, hogy lelki adományokkal van megáldva.

Az antikrisztus azoknak a társaságát fogja keresni, akik látszólag nagyszabású jótékonysági tevékenységeket végeznek, és azokat fogja körüludvarolni, akik látszólag szentek Isten Szemében.

Idővel az emberek át fognak térni arra, amit egy valóban felvilágosult egy-világvallásnak hisznek majd, melyben az antikrisztus jelentős szerepet fog játszani. Aztán be fogja vetni minden démoni erejét, melyet a sátántól kapott, hogy meggyőzze a világot arról, hogy neki stigmái vannak, ami a szentekre jellemző. Az antikrisztus az állítólagos stigmáit eszközként fogja használni arra, hogy meggyőzze a világot arról, hogy ő Jézus Krisztus. Majd azt fogja állítani, hogy éppen a Második Eljövetelt jelenti be, és azokat, akik imádattal a lábai elé borulnak, vele együtt el fogja söpörni a föld színéről az Úr Angyala, aki a tüzes tóba fogja vetni őket.

Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.