RSS
 

Soha nem fogom magára hagyni azokat, akik magányosak, szomorúak, rémültek, és bizonytalanok azt illetően, hogy Létezik-e Isten vagy sem

13 márc

2014. február 7. péntek, 23.38

Hőn szeretett leányom, ahogy terjednek Üzeneteim, és ahogy felkeltik a vágyat, hogy sokakat buzdítsanak arra, hogy térjenek meg Hozzám, nagyon sok csoda lesz látható.

Meg fognak térni a hitetlenek, a különböző vallásúak, és azok is, akik bűnös életük következtében elszakították magukat Tőlem. Ezt megígérem nektek. Fel fog nyílni azoknak az embereknek a szeme, akiknek csukva van. Örömkönnyeket fognak sírni azok, akiknek gyűlölet van a szívükben, amikor megszabadulnak terhük súlyától. Az, aki egyáltalán nem ismer Engem, fel fog ismerni Engem. Nagyon sokan fognak jönni, és kiáltani Hozzám, és a Szentlélek Jelenléte érezhető lesz sokak által, amikor végre elfogadják azt, hogy Én avatkoztam be, hogy megmentsem őket minden ártalomtól.

Leányom, kérlek, nyugtasd meg mindazokat, akik szomorúak a miatt, ahogyan tagadják Létezésemet a világban. Mondd meg nekik, hogy habár minden nyomomat el fogják tűntetni, Isten Kegyelme által továbbra is meg fogom világosítani azoknak a lelkét, akik Hozzám kiáltanak. Soha nem fogom cserbenhagyni az Enyéimet. Soha nem fogom magára hagyni azokat, akik magányosak, szomorúak, rémültek, és bizonytalanok azt illetően, hogy Létezik-e Isten vagy sem. Azáltal, hogy egyszerűen félreteszik a gőgjüket, és jelet kérnek Tőlem Jelenlétemet illetően, Én válaszolni fogok nekik. Eddig még soha nem avatkoztam be ilyen nagy mértékben, mint most. Azon Óhajomnak köszönhetően, hogy meg akarom menteni az egész emberiséget, szívébe fogok hasítani azoknak, akik eddig megtagadtak Engem, ha és amennyiben kiáltanak Hozzám.

Várom válaszotokat. Előre örülök annak a szeretetnek és örömnek, amivel a kiengesztelődés pillanatában el fogom tölteni a szíveteket, lelketeket, mert ez a megtérésetek édessége. Ekkor meg fogjátok nyitni lelketeket, és engeditek majd, hogy Isten Világossága meghozza nektek a legnagyobb Ajándékot, amit el sem tudnátok képzelni – az Örök Élet Ajándékát.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 februári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért