RSS
 

Üdvösség Anyja: Ezek a jelenések idén tavasszal veszik kezdetüket, Fiam rendelése szerint

18 feb

2014. január 24. péntek, 20.05

Drága gyermekem, szeretném tudtotokra adni, hogy még egyszer meg fogok jelenni az összes olyan Mária barlangnál, amit Fiam Egyháza elismert az évszázadok során.

Szent helyeken fogok megmutatkozni, többek között Lourdes-ban, Fatimában, La Salette-ben és Guadalupe-ban. Továbbá meg fogok jelenni Garabandalban is. Ezek a jelenések idén tavasszal veszik kezdetüket, Fiam rendelése szerint.

A választott lelkek látni fognak engem, fejem mögött a Nappal. Tizenkét csillag fogja övezni és körülfonni a fejemre helyezett töviskoronát – amit Fiam viselt a Keresztre feszítésekor -, mintegy jelzésként mindenki számára, hogy kövessék példámat. Szerepem az, hogy az Igazság Útján vezessem Isten valamennyi gyermekét, és hogy Fiamhoz vigyem őket.

Amikor ezek a jelenések történnek, nem lesz kétség afelől – különösen azok körében, akik tisztelnek engem -, hogy én az Igazságot szólom, amikor azt mondom, hogy a végső Út, mely Fiamhoz visz benneteket ezekben a végidőkben, az Igazság Könyvén keresztül vezet.

Ha követtek engem, a ti Édesanyátokat, én kézen foglak, és elvezetlek benneteket Fiamhoz. Fiam sok csodát ígért, hogy fel tudja nyitni a szemeteket azokra a próféciákra, amiket Ő adott a világnak az én Küldetésem által. Sokan nem fogadják el azt, hogy Én jelentem meg ezeken a rendkívüli jelenési helyeken, és elvetik ezek jelentőségét a lelkek üdvözítésében.

Amikor még egyszer utoljára megjelenek ezeken a helyeken, úgy, mint az Üdvösség Anyja, akkor tudni fogjátok, hogy ez a Küldetés az utolsó küldetésem, és hogy minden jelenés eredője ez a végső jelenés, ami elhozza a világnak az Üdvösséget, mely minden egyes embernek a veleszületett joga.

Örvendezzetek, mert ezek a napok már nincsenek messze, és amikor ezekről a dolgokról hallotok, akkor legyetek tudatában, hogy ez a prófécia – amikor beteljesedik- csak tőlem jöhetett, a ti szeretett Édesanyátoktól, az Üdvösség Anyjától, az Isten Anyjától.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért