RSS
 

Még az Úr Nagy Napja előtt be kell avatkoznom, hogy megmentsem az emberiséget attól, hogy elpusztítsa saját magát

26 feb

2014. január 29. szerda, 15.00

Hőn szeretett leányom, ne magadat sirasd, hanem Engem, a te Jézusodat, Aki sír és szenved azon iram miatt, amivel beleveti magát az emberiség a züllött és bűnös életbe.

Mivel Szavam sokak által régóta visszautasításra kerül, sokaknak nincs semmilyen útmutatása vagy hozzáértése, amikor döntéshozatalra kerül a sor életükben. Azokat a lelkeket, akik messzire sodródtak az Igazságtól, csak saját vágyaik és önbecsülésük vezeti. Önimádat, szexuális erkölcstelenség, élvhajhászat és az anyagi javak hajszolása tönkreteszi a lelküket. Semmi sem tudja, és fogja kielégíteni őket. Miután elérték a bűn mélységeit, buzgón keresnek fel más lelkeket, hogy elcsábítsák őket.  Azért, mert a sátán oly mértékben bekebelezte már a lelküket, hogy arra használja őket, hogy más lelkeket becsaljanak az ő gonosz csapdájába.

Az emberiség erkölcse olyan mélyre süllyedt, hogy a gonoszlélek lelkek millióit nyeli el nap, mint nap. Ó, mily nagyon fokozódik az Én Fájdalmam, és milyen sok munkával jár kiirtani ezt a fertőzést! Eljön majd az idő, amikor az emberiség egyharmada meg fogja kapni a Kegyelmet ahhoz, hogy felfogja a jó és a rossz közti különbséget.

Azok, akik örömmel fogadják a gonoszt, bármilyen formában is, jó dologként fogják azt tálalni. Hamarosan nagyon bátornak kell lennie annak, aki felszólal és kijelenti, hogy: „Ez bizony nem helyes.” , anélkül, hogy ne démonizálnák vagy ne vetnék meg, azért, amit értelmetlen kirohanásnak fognak tekinteni.

Ó milyen mélyre fognak süllyedni Isten gyermekei! Gyarapodni fog azoknak a lelkeknek a száma, akiknek megkeményedett a szíve, akikben gyűlölet van mások iránt, akikben nincs együttérzés, akik kapzsik, és akikben erőszakvágy lakozik. Csodálni fogja őket a világ, holott évtizedekkel ezelőtt féltek volna tőlük. Emiatt kell még az Úr Nagy Napja előtt beavatkoznom, hogy megmentsem az emberiséget attól, hogy elpusztítsa saját magát.

A sátán terve az, hogy a lehető legtöbb embert elpusztítsa. Az Én Tervem ellenben az, hogy megfékezzem ezt a fertőzést, és nem leszek rest megadni a szükséges jeleket, hogy ráébresszelek benneteket Isten Szeretetére, és arra, hogy megfelelően fel kell készülnötök az eljövendő világra.

Soha ne utasítsátok el Isten Kezét. Soha ne hagyjátok figyelmen kívül Isten Szavát, mert ezek nélkül ti semmik vagytok.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért