RSS
 

Üdvösség Anyja: Fiam azért halt meg, hogy megmentse a lelketeket, nem pedig azért, hogy megszabadítson benneteket az evilági bajoktól

02 jan

2013. december 5. csütörtök, 14.00

Gyermekem, a világ tanúja lesz a La Salette-i próféciáknak, amikor is Isten ellenségei – mint báránybőrbe bújt farkasok – most büszkén fel fognak állni Fiam földi Egyházában, és elkezdik hirdetni azokat az eretnekségeket, melyekre figyelmeztettem a világot. Ez az idő elérkezett.

Amint megjövendöltetett, a sötétség már leereszkedett az Egyházra, és eme terv – miszerint bekebelezik a hithű lelkeket – folytatódni fog egészen addig, míg az antikrisztus tervei szerint meg nem szentségtelenítik Fiam Testét. Amit viszont sokan nem tudnak az az, hogy Isten ellenségei, akiket az antikrisztus vezet – akinek megmutatkozása még várat magára -, hisznek Istenben. Nemcsak, hogy hisznek Istenben, hanem – mivel gyűlölnek mindent, aminek Istenhez van köze – még összeesküvést is fognak szőni azon Terve ellen, miszerint felkészíti a világot Fiam, Jézus Krisztus Második Eljövetelére.

Minden Szót illetően, melyet Fiam ezeken az Üzeneteken keresztül nyilvánít ki, ellent fognak mondani Neki azáltal, hogy utánozzák azt, amit Ő mond. Ha Fiam azt mondja, hogy készüljetek most a Szentségek és az imádság által, akkor ők – az Ő ellenségei – hasonló kijelentéseket tesznek majd, de azok más jellegűek lesznek. Náluk az emberiség – a szegények – az üldözöttek – megsegítésére irányuló felhíváson lesz a fő hangsúly, és nem az Ige hirdetésén. Ők nem fognak arra buzdítani benneteket, hogy imádkozzatok lelketekért, vagy más lelkek üdvösségéért. Nem, ehelyett arra fognak kérni benneteket, hogy humanitárius szempontból segítsetek ezeken a lelkeknek.

Amikor nem halljátok a lelketek megmentésére irányuló felhívást azoktól, akik azt állítják, hogy Fiam Egyházát képviselik, akkor tudni fogjátok a szívetekben, hogy valami nagyon nincs rendben.

Fiam azért halt meg, hogy megmentse a lelketeket, nem pedig azért, hogy megszabadítson benneteket az evilági bajoktól, melyek mindaddig létezni fognak, amíg Fiam vissza nem követeli az Őt Megillető Trónt, melyet a Magasságos Isten ígért oda Neki. Sose felejtsétek el Isten Igéjét. Most csak az számít, hogy könyörögjetek minden lélek üdvösségéért – függetlenül attól, hogy királyok vagy koldusok.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.