RSS
 

Üdvösség Anyja: Fiam arra kért, hogy hozzam el ezt a fontos Üzenetet a világnak

24 jan

2013. december 28. szombat, 23.50

Gyermekem, Fiam arra kért, hogy hozzam el ezt a fontos Üzenetet a világnak. Ő azt szeretné, hogy mindazok, akiknek családjuk és barátaik elutasítják Istent, és tagadják szeretett Fiamat, Jézus Krisztust, tudják, hogy Isten el fogja árasztani őket Kegyelmeivel, amikor ezt a különleges Imahadjárati Imát imádkozzátok értük. Amikor ezt az Imát imádkozzátok, Ő nagy Könyörületet fog tanúsítani mindegyikük iránt, és meg fogja menteni őket, valamint vissza fogja rántani őket a pusztulás széléről.

Imahadjárat (131) Az Irgalom Imája

„Ó, drága Édesanyám, Üdvösség Anyja, kérlek, kérleld meg Fiadat, Jézus Krisztust, hogy Irgalmazzon (nevezd meg itt mindazokat, hogy kiknek) a Nagyfigyelmeztetéskor, és az utolsó Napon is, mielőtt még Fiad színe elé járulnának.

Kérlek, imádkozz, hogy mindegyikük megmenekülhessen, és élvezhesse az Örök Élet gyümölcseit.

Oltalmazd meg őket, minden egyes nap, és vidd őket Fiadhoz, hogy megláthassák az Ő Jelenlétét, és hogy lelki békét és nagy Kegyelmeket nyerjenek. Ámen.”

Ennek a Küldetésnek köszönhetően, Fiam rendkívüli Kegyelmeket fog árasztani azokra a lelkekre, akik rászorulnak Irgalmára. Ő minden esetben nagylelkű lesz, ha a lelkek az Ő Szent Akarata szerint élnek, és örömmel fogadják Őt a szívükbe.

Menjetek és örvendezzetek, mert ez az egyik legkülönlegesebb Ajándék, amit Ő azoknak adott, akik válaszoltak erre a Mennyei Hívásra.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért