RSS
 

Üdvösség Anyja: Ez az utolsó Érem, melyet Isten Irgalmának köszönhetően hoztam el nektek, lelkek milliárdjait fogja az Örök Élet felé terelni

28 jan

2014. január 20. hétfő, 12.09

Drága gyermekem, Isten meg akar menteni minden egyes embert, minden egyes valláshoz tartozóan, valamint azokat, akik tagadják az Ő és Fia, Jézus Krisztus Létezését. Ezért kell mindenféle korú, kultúrájú és felekezetű embernek kapnia egy Üdvösség-Érmet.

Mindenki, aki kap egy ilyen Érmet, még ha nincs is megáldatva, egy rendkívüli Ajándékot fog kapni. Röviddel azután Isten Kegyelmet önt beléjük, betekintést saját tehetetlenségükbe, és felismerést Isten Mindenható Szeretetét illetően. Isten meg fogja világosítani még a legmegátalkodottabb lelkeket és a kőszívűeket is. Ezt követően ők keresni fogják az Igazságot, és Istenhez fognak kiáltani, könyörögvén Neki, hogy segítsen megkönnyíteni szívüket, és hogy árassza el őket Nagy irgalmával.

Ne utasítástok el az Üdvösség-Érem Ajándékát, mert ez az utolsó Érem, melyet Isten Irgalmának köszönhetően hoztam el nektek, lelkek milliárdjait fogja az Örök Élet felé terelni. Amikor Atyám azt az utasítást adta nekem, hogy ajándékozzam meg a világot a Szent Domonkosnak adott Legszentebb Rózsafüzérrel, sokan elutasították azt. Ők a mai napig elutasítják, mert úgy gondolják, hogy ezt én kreáltam. Én azt azért kaptam, hogy mindenki, aki azt imádkozza, megvédelmezhesse magát a gonosztól. Közbenjárásomnak köszönhető, hogy rendkívüli Kegyelmeket és védelmet kaptak a lelkek, a gonosz befolyása ellen.

Ne kövessétek el azt a hibát, hogy elutasítjátok ezt az Érmet, mert ez az egész világ számára adatik, és sok csoda fogja kísérni. Azok, akik elutasítják az Érmet, vagy próbálnak másokat megakadályozni annak elfogadásában, meg fogják tagadni az üdvösséget – különösen az ateisták, akiknek pedig a legnagyobb szükségük van az Isteni Beavatkozásra. Szüntelenül helyezzétek Atyám Trónja elé azokat az embereket, akik elutasítják Istent, és könyörögjetek Irgalomért lelkük számára.

Kérlek, gondoskodjatok arról, hogy a lehető legtöbb ember kapjon Üdvösség-Érmet.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.