RSS
 

Terveim – az egész világ megmentésére – már készen állnak, és egy lelket sem fogok könnyen elengedni

24 jan

2013. december 26. csütörtök, 14.20

Hőn szeretett leányom, Szeretnék vigaszt nyújtani nektek ebben az időben. Terveim – az egész világ megmentésére – már készen állnak, és egy lelket sem fogok könnyen elengedni. Isten minden egyes gyermeke képes a szeretetre – még azok is, akik elszakadtak Istentől. Minden egyes lélek a Szeretet Adományával – az Isten Ajándékával született, Aki bennük lakozik, még ha nem is ismerik fel Őt.

A szeretet egy olyan jellemvonás, amit gyűlöl a sátán, mert Isten maga a Szeretet. Mindenki, aki szeret egy másik embert, örömet érez a szívében. A szeretet a legtermészetesebb érzés, és ettől világít Isten Világossága egy sötét világban. A sátán minden adandó alkalommal támadni fogja a szeretetet. El fogja venni a szeretetet azoktól, akiktől csak tudja, és sok gonosz dolgot ültet majd a helyébe. Amikor a Házasság Szentségét támadja, egészen addig gyengíti a szeretetet minden ilyen egységben, hogy már csak a gyűlölet marad. Barátságokat zúz szét. Megosztottságot, bizalmatlanságot és gyűlöletet szít, amikor és ahol csak tud. Ő az oka a gyilkosságnak, az emberek közötti erőszakos cselekedeteknek, a zsarnoki cselekedeteknek, a gyötrelemnek, és a háborúnak. Amikor a sátán a szeretet természetes törvényét támadja, amit Atyám alkotott, akkor rettenetes gyötrelembe sodorja az embereket. Nem fognak békét érezni, ha hiányzik a szeretet az életükből. Nem fognak bízni másokban, ott, ahol nincs szeretet, és amikor valaki lelkében gyűlölet van, akkor az szörnyű kegyetlenséggel fog bánni másokkal.

A gyűlölet sosem származhat Istentől. A gyűlölet az ördögtől való. Az az ember, aki gyűlöl, azokat a tulajdonságokat utánozza, amik a sátánra jellemzőek. Mivel a sátánt utánozza, ezért gyakran édes és ravasz mázzal fogja álcázni a gyűlöletet. Az az ember, aki gyűlöl valakit, nagyon gyakran azt fogja mondani, hogy ő csak szeretetből szól, amikor kárt okoz másoknak, csakhogy összezavarja őket.  Az az ember, aki pont úgy gyűlöl, mint a sátán, nagyon fog ügyelni arra, hogy ne derüljön fény gyűlöletére.  Sokan azt fogják mondani, hogy ők jó szándékkal cselekszenek, mert szükség van az őszinteségre. De semmilyen gyűlöletcselekedet sem teremhet jó gyümölcsöket, mert mint a rothadó hús, rothadást fog okozni, majd a lélek enyészetét.

Csak a Szeretet számít a Szememben. Biztosak lehettek abban, hogy mindazok, akiket szeretet tölt be – akár mások iránt, akár Isten iránt -, ők már kegyeimben vannak. Azok iránt, akik kegyeltek Isten által, Nagy Irgalmat fogok tanúsítani. Azok iránt, akiknek gyűlölet van a lelkükben, nem fog Irgalom mutatkozni addig, amíg előbb jóvá nem teszik vétkeiket a Szememben. Jól jegyezzétek meg, a gyűlölet bármely formája – különösen, ha az Én Szent Nevemben teszik -, csak a lélek pusztulását fogja eredményezni.

Szeretetem nagyobb, mint ahogy azt bárki is érezheti. Felfoghatatlan a számotokra. Az irántatok érzett Szeretetem nagyságának és mélységének köszönhető az, hogy be foglak tölteni benneteket a Szentlélekkel.  Szeretetem elő fogja csalogatni a szívetekben lévő szeretetet, függetlenül attól, hogy mennyire csekély lehet az az egyes lelkekben. Ezért hát, kérlek, soha ne adjátok fel ama reményt, hogy Én üdvösséget fogok hozni az egész világnak, mert Türelmem végtelen, és Szeretetem örök.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.