RSS
 

Ki lenne közületek elég erős ahhoz, hogy elfogadja Kelyhemet, a Szenvedés Kelyhét, mindazzal együtt, amit az magával vonz

28 jan

2014. január 19. vasárnap, 14.35

Hőn szeretett leányom, ki lesz az közületek – aki magát szent követőmnek tartja, és büszke erre a tényre -, aki veszi az Én Kelyhemet?

Ki lenne közületek elég erős ahhoz, hogy elfogadja Kelyhemet, a Szenvedés Kelyhét, mindazzal együtt, amit az magával vonz? A válasz az, hogy csak nagyon kevesen. És ennek ellenére jogosnak érzitek, amikor ostoroztok Engem választott lelkeimen keresztül, akik önként elfogadták Kelyhemet.

A választott lelkek, a látnokok és a próféták elfogadják Kelyhemet, mert ők átadták nekem szabad akaratukat, az Én feltételeim szerint – és nem a sajátjuk szerint. Amikor magatokat mindentudónak és jártasnak tartjátok Szent Igémet illetően, ugyanakkor nem fogadjátok el a szenvedést, amit szegény üldözött Prófétáim hordoznak, akkor ti nem ismertek Engem. Ha pedig nem ismertek Engem, akkor nem szerethettek Engem igazán. Ha pedig nem szerettek Engem, akkor nem hirdetitek az Igazságot. Ehelyett kiválogatjátok a nektek tetsző részeket a Legszentebb Evangéliumból, és mint mércét alkalmazzátok Prófétáim, és minden olyan választott lélek megdöntésére, akik fájdalmas Keresztemet hordozzák.

Amikor eltiportok más lelkeket, kegyetlenül bántok velük a Nevemben, akkor benneteket már megfertőzött a gyűlölet. A gyűlölet a sátántól ered. Nem Tőlem származik. Amikor Színem elé járultok a Nagyfigyelmeztetéskor – azaz a Lelkiismeret-Átvilágításkor – Én meg fogom mutatni nektek, hogy hogyan bántottatok meg Engem. Sokan közületek, akik vétkesek vagytok abban, hogy a Szeretetről szóló Szavaimat a Prófétáim elleni gyűlöletté ferdítettétek, továbbra is dacosan fogtok Előttem állni. Mert annyira el vagytok telve önszeretettel és gőggel, hogy még Nekem, Jézus Krisztusnak is nehéz lesz Magamhoz vonzani benneteket.

A mások iránti gyűlöletetek elszakít benneteket Tőlem.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.