RSS
 

Isten valamennyi gyermeke az Ő rendkívüli családjának tagja

24 jan

2013. december 28. szombat, 23.36

Hőn szeretett leányom, sokaknak, akik hisznek Istenben, csak halvány fogalmuk van arról, hogy Ki is Ő, és miért teremtette a világot.

Atyám maga a Szeretet. Mindazok, akik körülötte vannak, szeretik Őt, pont úgy, ahogy egy nagyon kedves édesapa iránti szeretetet képzelnétek. Vele lenni a legtermészetesebb érzés, és a Mennyben mindenki teljes egységben van Vele. Ők dédelgetve, és nagyon szeretve érzik magukat, és ez a teljes odatartozás érzését kelti bennük. Amikor mindazok, akik kegyeltek Atyám Királyságában, egyesülnek Vele, olyan földöntúli örömöt tapasztalnak meg, ami nem fogható semmihez, amit a Földön ismertek. Amikor ti – akik követtek Engem, Jézus Krisztust, és egyesültök Velem – megismeritek Atyámat, ti is meg fogjátok tapasztalni ezt az odatartozás érzést.

Isten valamennyi gyermeke az Ő rendkívüli családjának tagja, és Ő minden egyes gyermekét örök szenvedéllyel szereti. Ti, akik Égi Kegyelmekkel vagytok megáldva, és akik közel érzitek magatokat Atyámhoz, nektek tudnotok kell, hogy egy félelemmel vegyes tiszteletet fogtok érezni, amikor Vele beszélgettek a szívetekben – egyrészt. Másrészt viszont ösztönösen érezni fogjátok, hogy szeretve vagytok, amit nem fogtok érteni, de tudni fogjátok, hogy az Ő gyermekei vagytok. Ez Isten valamennyi gyermekére vonatkozik, kortól függetlenül. Mert Isten Királyságában nem létezik a kor. Minden lélek a maga állapota szerint emeltetik fel, illetve aszerint, hogy hogyan teljesítette Atyám Akaratát.

Ó, mennyire feledésbe merült Atyám, és mennyire félreértik Őt. Ő nem félelmetes. De azért Igazságossága Véges. Ő szeretetteljes és igazságos, és minden Tőle telhetőt meg fog tenni, hogy megújítsa a világot, hogy az méltóképpen fel legyen készülve Fogadásomra, az Ő szeretett Fia fogadására.

Nem szabad azt éreznetek, hogy nem tudjátok megszólítani Atyámat, mert Ő a ti Atyátok, a Mindenható, Aki a Parancsot adta, hogy az élet elkezdődjék, és Aki a Parancsot adja, hogy az élet kioltódjék. Kövessétek Atyám Parancsolatait. Fogadjátok hálával Születésem, Halálom és Feltámadásom Ajándékát, akkor az Örök Élet a tiétek lesz.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.