RSS
 

Isten, az Atya: Az emberiségnek adott szabad akarat azt eredményezte, hogy sok gyermekem eltávolodott Tőlem

28 jan

2014. január 21. kedd, 15.44

Legdrágább leányom, legyen meg az Akaratom, lévén, hogy végéhez közeledik az ideje annak, amikor az ember szabadon dönthet arról, hogy azt tegye, amit önnön vágyai diktálnak.

Én adtam az embernek szabad akaratot. Ez egy Ajándék. Én hagyományoztam ezt az Ajándékot, sok másikkal egyetemben, Gyermekeimre. Annak ellenére, hogy ők úgy döntenek, saját akaratukat követik, többször, mint azt Én szeretném, Én továbbra is tiszteletben tartom szabad akaratukat.

Én feltétel nélkül szeretem Gyermekeimet. Én nem tudnám nem szeretni őket, annak ellenére, hogy nagyon sokféle módon megbántanak Engem. Az emberiségnek adott szabad akarat azt eredményezte, hogy sok gyermekem eltávolodott Tőlem, a csillogó ígéretek miatt, melyek naponta kísértik őket, amikor a szépség, a gazdagság, a hírnév és a hatalom után vágyakoznak, melyek mind eltávolítják őket Tőlem.

Én vagyok az ő Menedékük, de ők nem fogják fel ezt. Bennem fogják megtalálni mindannak a kezdetét és a végét, ami örömet, békét és szeretetet adhat nekik.

Annak ellenére, hogy a gonosz arra használja a szabad akaratot – amit Én adtam az embernek -, hogy elcsábítsa őket, Én vissza fogok fogadni Országomba minden bűnöst, amikor végre rájönnek, hogy mindazok, amiket azért kerestek, hogy attól majd békére lelnek, nem tudták beteljesíteni ezt számukra. Közel az idő, hogy Királyságom beteljesüljön. Ígérem nektek, hogy a lelkek erős késztetést fognak érezni, hogy futva jöjjenek Hozzám, az ő szeretett Atyjukhoz, amikor ennek eljön az ideje. Akkor ők majd letörlik szemükről a pókhálót, levetik szívükről a megkeményedett kérget, valamint a lelkükben lévő sötétséget, és Engem fognak keresni.

Gyermekeim, mindenkoron bízzatok irántatok érzett Nagy Szeretetemben, mert hogyan is lehetne ez másként? Ti Hozzám tartoztok, akár egy végtag, vagy Szívem egy darabja. Ha ellöknélek Magamtól benneteket, vagy száműznélek titeket, az olyan lenne, mintha elveszítenék Magamból egy darabot. Ezért hát, amikor megteszem a végső Hívást, majd ezt követően minden intézkedést, hogy megnyerjem szíveteket, siessetek. Én várni fogok. Elviszlek, és Szent Országomba ölellek majd benneteket, távol minden veszedelemtől.

Azon a Napon el fogjátok felejteni akaratotokat, és összefonódtok az Enyémmel, mert az már nem fogja szolgálni sem hasznotokat, sem érdeketeket, mert amikor hazajöttök Hozzám, egyként fogunk egyesülni.

Szeretett Atyátok

A Magasságos Isten

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.