RSS
 

Ha megpróbáljátok átírni Isten Igéjét, szentségtörést követtek el

24 jan

2013. december 30. hétfő, 20.06

Hőn szeretett leányom, amikor megkérdőjelezitek Hatalmamat, azzal tagadjátok az Igazságot. Amikor vitatjátok Igémet, mely kőbe van vésve, akkor nem fogadjátok el az Igazságot. Ha megpróbáljátok átírni Isten Igéjét, szentségtörést követtek el. A világ figyelmeztetve lett, hogy soha senki – sem felszentelt szolga, sem választott lélek, sem próféta – nem adhat hozzá, vagy vehet el az Atyám Könyvében rögzített Igéhez – Igéből. Mégis pontosan ez fog történni, amikor azok, akik azt állítják magukról, hogy földi Egyházam választott vezetői, megmásítják az Igazságot. Ez a nap nagyon közel van. Ez az a nap, melyre figyelmeztetve lettetek. Mert bárki, aki meg meri másítani az Igét, azt állítja, hogy ő Isten fölött áll. Aki cselekedeteivel vagy tetteivel azt állítja, hogy Isten fölött áll, az sosem lehet az Én képviselőm.

Mivel nagyon gyenge az ember hite, és mivel kevés az ismerete az Újszövetségről, sokakat fondorlatos módon rá fognak venni, hogy fogadják el az eretnekséget az Igazságnak. Ez lesz az ő vesztük.

Beavatkozásom a Szentlélek áradásán keresztül történik majd, hogy megvilágosítsa azokat, akik továbbra is hűségesek maradnak Hozzám. Most a következő lesz a próbatétel. Ha ti valóban hisztek Létezésemben, Küldetésemben, Keresztre feszítésemben, a halálból való Feltámadásomban, és az Üdvösség Ígéretében, akkor sosem kérdőjelezitek meg Igémet, mely a Szent Bibliában adatott nektek. Ha csak egy pillanatra is azt gondoljátok, hogy Én áldásomat adnám bármilyen új értelmezésére Evangéliumomnak, a Tízparancsolatnak, illetve mindannak, amit tanítottam nektek, csak azért, hogy megfeleljenek egy modern társadalomnak, akkor nagyon nagyot tévedtek.

Az a nap, amikor az a vezető, aki azt állítja, hogy földi Egyházamat vezeti, azt mondja nektek, hogy bizonyos bűnök többé már nem számítanak, az a vég kezdetének a napja. Mert ez lesz az a nap, amire nagyon kell ügyelnetek. Ez lesz az a nap, amikor Egyházam a sötétség korszakába lép. Azon a napon nem szabad kísértésbe esnetek, hogy megtagadjatok Engem – hogy megtagadjátok az Igazságot. A hazugságok sosem pótolhatják az Igazságot.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.