RSS
 

Ha csak egy szemernyi gőg is van a lélekben, a Szentlélek soha nem fog betérni oda

29 jan

2014. január 5. vasárnap, 19.34

Hőn szeretett leányom, amikor a Szentlélek Tüze betér egy ember lelkébe, az első reakció az illető könnyei. A második reakció az illető megdöbbenése. A harmadik reakció annak felismerése, hogy valami csodálatos dolog – egy belső megértés Isten Igazságát, és mindazt illetően, amit Ő óhajt – kerítette hatalmába azt az adott lelket. Hirtelen béke szállja meg, és egy átható megértés Isten Létezésének – Isten Szeretetének titkát illetően. Minden, ami Isten Igéjével kapcsolatos, világossá válik.

Csak azok képesek befogadni a Szentlélek eme Ajándékát, akik átadták akaratukat Istennek, és levetettek minden emberi gőgöt és gondolkodást, és átadták ezeket Neki. Ha csak egy szemernyi gőg is van a lélekben, a Szentlélek soha nem fog betérni oda.

Csak azok tudják átadni akaratukat, akik őszintén hiszik, hogy Isten Mindenható, és hogy az ember semmi, és méltatlan arra, hogy az Ő Színe elé álljon. Csak azok – akik készek megtenni mindazt, amit elvárnak tőlük, készek megtenni Isten Szent Akaratát, az Ő Igéje szerint – kaphatják meg az Ajándékokat ahhoz, hogy úgy hirdessék az Igét, hogy annak bármilyen valódi hatása legyen.

Bárki, aki azt állítja, hogy az Igazságot hirdeti, és azt mondja, hogy őt a Szentlélek vezeti, az sosem büszkélkedne nagyságával. Sosem hívná fel a figyelmet adományaira, képességeire, tudására, szentségességére, valamint alázatosságára. Mert amikor valaki így cselekszik, az Isten Szent Nevében, az nem lett megáldva a Tűz Lelkével – a Lánggal, mely lángra lobbantja az emberi szíveket, hogy szeretettel válaszoljanak Isten Igéjére.

Földi Időmben világossá tettem mindenki számára, hogy aki felmagasztalja magát Előttem, az a pusztaságba lesz vetve. Aki viszont megalázza magát Előttem, az felmagasztaltatik.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.