RSS
 

Én mindig válaszolni fogok nektek, akik Irgalomért könyörögtök más lelkek számára

28 jan

2014. január 4. szombat, 13.40

Hőn szeretett leányom, habár Igazságosságomat félni kell, Én mindig válaszolni fogok nektek, akik Irgalomért könyörögtök más lelkek számára. Megígérem nektek, hogy Imahadjárati Imáim és más imák imádkozása során, melyekben arra kértek Engem, hogy mutassak Könyörületet, Én meg fogom hallgatni, és aszerint fogok cselekedni.

Irgalmam határtalan, és beborít minden bűnöst, amikor ők és mások a szabadulást keresik. Szeretetem végtelen. Könyörületem véget nem érő. Senki se kételkedjen soha Ígéretemben és Óhajomban, miszerint megmentek mindenkit, még ellenségeimet is. Arra buzdítalak benneteket, szeretett Követőim, szerte az egész világon – sőt még azokat is, akik nem ismerik ezeket az Üzeneteket -, hogy imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok saját magatok és mások lelkéért. Ez vonatkozik a hívőkre, nem hívőkre egyaránt, és azokra is, akik nem ismerik az Igazságot.

Irántatok való Szeretetem mindannyiatokért van, hogy lássátok, érezzétek és éljétek. Csak annyit kell tennetek, hogy válaszoltok, ahogyan tanítottalak titeket. Úgy szeressétek egymást, ahogy Én szeretek. Legyetek irgalmasok, amikor ostoroznak benneteket, azáltal, hogy imádkoztok értük. Legyetek nagylelkűek időtöket illetően, azáltal, hogy állhatatosan dolgoztok és imádkoztok azok lelkének megmentéséért, akik messzire távolodtak Tőlem.

Ez az Én leghőbb Óhajom. Menjetek békével.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.