RSS
 

Amennyiben Egyházam megőrzi Isten Igéjét, engedelmesnek kell maradnotok Egyházamhoz

30 jan

2014. január 14. kedd, 16.53

Hőn szeretett leányom, amikor Szolgáim, Követőim, és mindazok, akik magukat Enyéimnek vallják, azt mondják, hogy szeretnek Engem, ez két dolgot jelent.  Szeretnek Engem, mert elfogadják Igémet, és tisztelnek Engem azáltal, hogy megvallják az Igazságot.

Ha szerettek Engem, akkor hűnek kell maradnotok Szent Igémhez. Ez, az Igémhez való engedelmességet jelenti, mindenben, ami az Igazsággal kapcsolatos. Amikor Igém Igazságát hirdetitek, mint felszentelt Szolgáim, engedelmesnek kell maradnotok Isten Igéjéhez.

Amennyiben Egyházam megőrzi Isten Igéjét, engedelmesnek kell maradnotok Egyházamhoz. De ha eljön az a nap, amikor azok, akik hatalommal rendelkeznek Egyházamban, többé már nem hirdetitek az Igazságot, onnantól kizárólag Hozzám kell engedelmesnek lennetek. Mert Én Vagyok az Egyház. Nélkülem, a ti Jézusotok nélkül, nincs Egyház.

Amennyiben hozzányúlnak és megváltoztatják Igémet, az többé már nem az Én Igém. Csak Isten Igaz Igéjéhez lehettek engedelmesek. Ha egy új, ember alkotta tant követtek, mely szerte az egész világon Szent Igém helyébe lép majd Templomaimban, akkor azok, akik ezért a szentségtörésért felelősek, meg fognak tagadni Engem. Csak azokhoz maradjatok engedelmesek, akik Isten Igéjét hirdetik, mert ha az már nem az Én Igém, akkor az már nem Istentől való.

Isten Igéje Szent és Sérthetetlen. Ezt soha senki nem változtathatja meg. Az Egyházamhoz való engedelmesség fontos. Az Isten Igéjéhez való engedelmesség határozza meg azt, hogy Keresztények vagytok-e. Az a nap, amikor Isten Igéjét egy ember alkotta változatra cserélitek, az a nap, amikor engedetlenek lesztek Isten Igéjével szemben.

Csak akkor maradhattok engedelmesek az Én Szememben, földi Egyházamban, ha megőrzitek az Igazságot. Soha nem szabad félnetek hirdetni az Igazságot, mert csak az Igazság tehet szabaddá benneteket.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2014 januári üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért