RSS
 

Üdvösség Anyja: Isten ellenségei rettenetes szentségtöréseket követnek majd el, mígnem megszentségtelenítik a Tabernákulumokat is

27 dec

2013. november 25. hétfő, 17.25

Gyermekem, amikor Fiam földi Egyházát megkaparintják, akkor a majdan kibontakozandó események sorozata pontosan ugyanaz lesz, mint ami az Ő Keresztre feszítése során történt.

Fülsiketítő lesz a zaj, amikor Isten ellenségei átveszik az irányítást az Ő Teste felett, és megszentségtelenítik Azt. Örvendezni fognak, és rendkívüli kiáltványokat tesznek közzé a csaló szélhámosok iránti nagy ujjongás közepette, akiket mindenütt hallani lehet majd, mert ez alkalom lesz majd arra, hogy megnyerjék Fiam Egyházának több makacs ellenlábasát és korábbi ellenségét. Fiam Szent Igéjének jelentését illetően, mindenféle új nyilatkozatok fognak özönleni Fiam Egyházának szájából. Be fognak vetni minden hazugságot – ravaszul álcázva, hogy hihetőnek tűnjenek-, hogy ebbe az új, megújított egyházba csábítsák Isten gyermekeit. Minden bűnre lesz mentség, hogy még több kívülállót üdvözölhessenek Isten templomaiban, míg végül teljes zűrzavar nem lesz tapasztalható Fiam Egyházának falai között.

Miközben tégláról téglára lerombolják Fiam Egyházát, Fiam maradéka kénytelen lesz elhagyni azt. El fognak vetni minden érvet, minden gesztust és minden védekezést, melyekkel azok hozakodnak elő, akik továbbra is hűségesek lesznek Fiam Egyházához. Ez egy csendes Keresztre feszítés lesz, épp olyan, mint amit Fiam viselt el megadással, amikor alig több mint egy nyöszörgést hallatva Szenvedett. Azok hangja, akik továbbra is hirdetni fogják az Igazságot nem fog médiaérdeklődést kapni. Sem figyelmet. Sőt, ha még sikerül is hangjukat hallatni, démontól megszállottaknak fogják tartani őket emiatt.

Nagyon kérem mindazokat, akik szeretik Fiamat, és akik megértik, hogy ezek a jelek előre meg lettek jövendölve, hogy továbbra is szolgálják Fiamat. Sok pap, ahelyett, hogy harcolna a hitéért, és hű maradna Fiamhoz, inkább el fogja hagyni. A többiek nem fognak meghátrálni, és biztosítani fogják az Élet Eledelét mindazoknak, akik Fiam Valóságos Jelenlétét keresik.

Isten ellenségei rettenetes szentségtöréseket követnek majd el, mígnem megszentségtelenítik a Tabernákulumokat is. Amikor már elérték ezt, akkor elő fogják készíteni a trónt, amelyen az antikrisztus fog trónolni.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy ti, akik ismeritek az Igazságot, vigaszt tudjatok majd nyújtani azoknak, akik nagyon fognak szenvedni, amiért az eddigi legnagyobb hitehagyás felemészti Fiam, Jézus Krisztus Egyházát, mely a szemetek előtt bontakozik ki.

Nagy az én bánatom, és nehéz az én Szívem, a gonosz megtévesztés miatt, mely még azokkal is meg fog történni, akik nagyon szeretik Fiamat. Az ő szenvedésük lesz a legnagyobb.

Szeretett Édesanyátok

Az Üdvösség Anyja

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.