RSS
 

Én soha nem fogok ismét testben járni

31 dec

2013. december 3. kedd, 19.45

Hőn szeretett leányom, mindazok, akik azt mondják magukról, hogy az Én Nevemben jönnek, és azt állítják, hogy előkészítik az utat az Úr részére, hallatni fogják magukat a világ minden részén – sok hang, sok próféta, sok hazug– mindegyikük Isten Felhatalmazása nélkül.

Legyetek éberek, különösen akkor, amikor azt a prófétát halljátok, aki azt mondja nektek, hogy neki az a kötelessége, hogy felkészítsen benneteket Második Eljövetelemre. Amikor ilyen dolgokat hallotok, és amikor azt mondják nektek, hogy Én mind testben, mind lélekben meg fogok jelenni a világban, akkor tudatosítsátok, hogy ez nem az Igazság. Újra megismétlem Figyelmeztetésemet a világnak: Én soha nem fogok ismét testben járni. Először testben jöttem el, de amikor újra eljövök, pontosan úgy fogok jönni, ahogyan elhagytam a Földet – a felhőkön.

Hamarosan nagy tetteket fogtok látni, melyek nagyszerű dolgoknak fognak minősülni a Második Eljövetelemre való felkészülést illetően. Számos gondosan megrendezett csodás gyógyulást fognak bemutatni a világnak Isten azon ellenségei, akik azt fogják állítani, hogy ezek Tőlem valók. Sokan annyira ledöbbennek majd, hogy be fognak dőlni ennek a gonosz megtévesztésnek. A megannyi csoda és nagy tett – mind Isten Keze általinak mutatkozva – még a kétkedőket is meg fogja győzni arról, hogy isteni csodák történtek. Záporozni fognak a hatalmas elismerések azokra a hamis képviselőkre, akik azt állítják magukról, hogy Népemet vezetik. Hamarosan nyíltan ki fogja jelenti a világ, hogy ezek a csaló szélhámosok élő szentek, és nem sokkal ezt követően be fogják mutatni az antikrisztust.

Immáron hét éve tervezik mindezeket az előkészületeket, és nem véletlen az irama annak, ahogyan ezek a radikális változtatások bevezetésre kerülnek. Második Eljövetelem állandó vitatéma lesz. Arra fognak kérni mindenkit, hogy készüljön fel erre a Nagy Eseményre, de a Keresztény tanításban bőven lesznek eltévelyedések. Csak azok fognak átlátni ezeken a hamisságokon, akik nyitott szemmel járnak és látják az Igazságot, illetve azok, akik nem félnek szembenézni az Igazsággal. És számukra ez nagyon súlyos terhet fog jelenteni. A harsogás, a túláradó dicséretek közepette – melyekkel azokat fogják elhalmozni, akik ellopták a Bölcsesség Székét -, alig fognak szót ejteni Szent Igémről. Csak a jócselekedetek fontosságáról fognak beszélni. Egy szó sem fog esni arról a tevékenységről, mely elengedhetetlen az üdvösség-kereséshez, Isten Igéje szerint.

Amikor a szekuláris világ végül megenyhül és egyesíti erőit a hazug csaló szélhámosokkal, akik át fogják venni a hatalmat Isten Temploma fölött, akkor már közel az idő, hogy tapasztalható lesz a legnagyobb utálatosság. Ez akkor lesz, amikor a létrehozott templom az antikrisztus székhelyévé válik. Addigra több milliárdra fog rúgni azok száma, akik az antikrisztust fogják imádni. Ugyanakkor azoknak, akik ismerik az Igazságot, nem kell sokáig várniuk, mert nagyon rövid lesz a fenevad uralma. És akkor felhangzik a harsona. Azon a napon Isten ezen ellenségei a tüzes tóba fognak vettetni, pontosan úgy, ahogyan az meg lett jövendölve.

Jól véssétek eszetekbe a próféciákat. Azok pontosan úgy fognak bekövetkezni, ahogyan azok meg lettek jövendölve – azokat a csaló szélhámosokat, akik azt állítják, hogy az Én Nevemben jönnek, szeretni, éljenezni és bálványozni fogják. Azok, akik valóban az Én Nevemben jönnek, megvetettek és gyűlöltek lesznek. De ajkukról az Igazság Lelkének Tüze fog fakadni, és szenvedésük által sok olyan ember fog megmenekülni, akik máskülönben nem menekültek volna meg.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.