RSS
 

A sátánnak az a stratégiája, hogy először becsapja és megtéveszti a hívőket, és csak azután teszi tönkre őket

28 dec

2013. november 30. szombat, 15.50

Hőn szeretett leányom, mennyire nagyon szeretem a világot. Mennyire vágyom minden egyes olyan lélek után, akik jelenleg elveszettek a Számomra. Megígérem, hogy minden egyes személyt meg fogok keresni, és megpróbálom Isteni Irgalmamba vonni őket. Szeretném mindegyikükkel megismertetni Jelenlétemet, Szeretetemet és Könyörületemet. Könnyeim, melyeket kimutatok neked Kislányom, most azokért hullik, akik el fogják utasítani Isteni Beavatkozásomat, és akik ennek következtében fejest fognak ugrani a gonosz megtévesztés légüres terébe.

Kínszenvedésemet most újra át fogom élni, amint Testemnek szembe kell majd néznie egy újabb ostoroztatással, amikor is a pogányok – akik a béke, a szeretet és az alázat hamis látszatát keltve fognak jönni – megtiporják Egyházamat, mielőtt keresztre feszítenék azt. A lélekben bölcsek tudni fogják az Igazságot. A háború keservesebb lesz, és a sátán serege által áhított fődíj Isten valamennyi gyermekének a lelke lesz.

A hívők lelke lesz az elsődleges célpontja a sátánnak, és erre fogja összpontosítani minden energiáját. A sátánnak az a stratégiája, hogy először becsapja és megtéveszti a hívőket, és csak azután teszi tönkre őket. A hitetlenek kevésbé érdeklik a sátánt, mert már megnyerte magának a lelküket, és így ők már kevés kihívást jelentenek a számára. Atyám nem fog félreállni, és csak úgy nézni ezt az előre megjövendölt borzalmat. Minden csoda, minden Mennyei hívás, és minden Beavatkozás látható lesz, amint kibontakozik a végső csata – minden idők legnagyobb szellemi háborúja.

Azok, akik intelligensnek születtek, nem lesznek okosabbak az Igazságot illetően, mert az emberi logika mentén fogják elemezni teremtésük valóságát. Azok, akik Isten iránti tiszta szeretettel a szívükben születtek, el fogják fogadni az Igazságot, még ha az össze is zavarja őket, mert szívük Istenhez tartozik, és meg lesznek áldva a tisztánlátás Ajándékával. Azok, akik harcolnak Isten Szava és Atyám lelkeket megmentő Beavatkozása ellen, és akik próbálják megakadályozni Őt a lelkek megmentésében, szigorúan meg lesznek ítélve.

Amint folytatódik a lelkekért vívott csata, folyamatosan Hozzám kell fordulnotok, és kérnetek kell Engem, hogy tartsalak meg erőben benneteket, hogy védelmezzelek meg és vigasztaljalak meg titeket. Ha Velem vagytok, olyan nyugalommal fogjátok viselni ezt a borzalmas elhagyatottságot, mely meg fog lepni benneteket. De ha nem tudtok bízni Bennem, és ha nem tudjátok teljes mértékben átadni magatokat Nekem, akkor ezekkel a megpróbáltatásokkal, melyek Egyházamban várnak rátok, szinte lehetetlen lesz megbirkóznotok, olyannyira gyötrelmesek lesznek.

Soha nem szabad elfelejtenetek azt, hogy Isten Mindenható, és hogy a sátán nem nyerheti meg ezt a lelkekért folyó háborút. Sajnos sokan nem lesznek elég erősek a hitükben, vagy nem lesznek képesek felismerni a megtévesztést, mellyel szembe kell majd nézniük az Én Nevemben, és soha nem fogják tudni helyrehozni vétkeiket Előttem.

Ezek azok a lelkek, akik oly keserű bánatot okoznak Nekem jelenleg.

Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2013 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags: , ,

Comments are closed.